Ποδόσφαιρο

Μίλνερ: «Πρέπει να μείνουμε διψασμένοι»

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Τζέιμς Μίλνερ, ωστόσο τόνισε πως το στοίχημα για την ομάδα είναι να διατηρηθεί στην κορυφή.

Μετά από 30 χρόνια… ξηρασίας οι «Reds» επέστρεψαν στην κορυφή της Premier League και όπως δήλωσε και ο αρχηγός των «Reds», Τζέιμς Μίλνερ, στόχος είναι η ομάδα να παραμείνει διψασμένη για περισσότερους τίτλους και να διατηρηθεί στην κορυφή.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μία ομάδα να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Η Σίτι το κατάφερε πέρυσι, αλλά προηγουμένως είχε αποτύχει δύο φορές. Τις δύο σεζόν που ήμουν εκεί μετά τις κατακτήσεις πρωταθλημάτων δεν μπήκαμε καν στη διεκδίκηση. Είναι κάτι από το οποίο έχω πάρει μαθήματα. Αυτή η ομάδα της Λίβερπουλ έχει δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί την απογοήτευση, αλλά μπορεί να διαχειριστεί την επιτυχία;

Δεν θα είναι αρκετό να είμαστε το ίδιο καλοί με φέτος, η Σίτι θα εντείνει την προσπάθειά της όπως και οι άλλες ομάδες. Πλέον είμαστε στο στόχαστρο και πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό, πρέπει να μείνουμε διψασμένοι. Όμως δεν είμαστε μία ομάδα που θα έμπαινε ποτέ στον αυτόματο πιλότο, δεν έχουμε τέτοιους χαρακτήρες και νοοτροπίες», τόνισε χαρακτηριστικά στους Times.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button