Μπάσκετ

Μίλησε με Πιτίνο ο Βασιλακόπουλος, ανατροπή για την Εθνική!

Το Slam Dunk αποκαλύπτει πώς η απευθείας επικοινωνία Βασιλακόπουλου – Πιτίνο αλλάζει τα δεδομένα για την παραμονή του Αμερικανού στον πάγκο της Εθνικής.

* Εν μέσω κορωνοϊού, οι ειδήσεις που κυκλοφορούν είναι πολύ λίγες. Ακόμη και τα αθλητικά Μέσα πιο πολύ συζητούσαν για τις επιπτώσεις, τις ζημίες, το ποιος θα φύγει, ποιος θα μείνει και τι μπάτζετ θα έχει κάθε ομάδα μετά την κρίση παρά για το ποιος θα είναι προπονητής. Κι όμως, αγαπητοί φίλοι, μέσα στον κορωνοϊό υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, που οι συνθήκες τους εμπόδισαν να συνεργαστούν, ώστε να ξαναδούν με άλλο μάτι το μέλλον. Κι αντιλαμβάνεστε ότι και λόγω της ηλικιακής ομάδας που ανήκουν έχουν και μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μπορούν να μιλήσουν σε άλλο επίπεδο.

* Για να το πάρει το ποτάμι και να λυθεί ο γρίφος, Βασιλακόπουλος – Πιτίνο μίλησαν! Και δεν μίλησαν χθες, ούτε προχθές, αλλά πριν κάμποσες μέρες και συμφώνησαν σε κάτι που σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Τι συμφώνησαν; Ότι δεν υπάρχει διαζύγιο. Ως εκ τούτου, ο γάμος παραμένει ενεργός. 

* Είναι γεγονός ότι μετά τη λύση της συνεργασίας μεταξύ Παναθηναϊκού και Πιτίνο άπαντες θεώρησαν ότι έληξε πρόωρα και η συνεργασία του Αμερικανού προπονητή με την Εθνική ομάδα. Είχε κι ορισμένες απαιτήσεις ο Ρικ, που κρίθηκαν τρελές από την ομοσπονδία λόγω κόστους κι έδεσε το γλυκό. «Βέβαιο το διαζύγιο», έλεγαν όλοι τότε. Αλλά στην Αμερική λένε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει αν δεν τραγουδήσει η χοντρή.

* Κι από τη στιγμή που μίλησε στο τηλέφωνο απευθείας μαζί του ο Βασιλακόπουλος, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ρώτησε τον Αμερικανό προπονητή αν επηρεάζει η νέα του δουλειά τον προγραμματισμό της Εθνικής ομάδας για την επόμενη σεζόν και συγκεκριμένα για το επόμενο καλοκαίρι. Η απάντηση του Ηall of Famer ήταν ότι δεν τον επηρεάζει σε τίποτα και είναι excited με την ιδέα να προπονήσει την Εθνική Ελλάδας. Ο Βασιλακόπουλος είπε ότι θα τα ξαναπούν και του ευχήθηκε να είναι καλά στην υγεία του. 

* Προσεχώς μάλιστα, δηλαδή μετά τη λήξη της καραντίνας, επίκειται και συνάντηση προκειμένου να αποσαφηνιστούν και όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν τους βοηθούς του στην Εθνική ομάδα. 

* Κρατήστε τώρα και μία λεπτομέρεια: Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, στις δηλώσεις του, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ο Πιτίνο στην επόμενη μέρα της Εθνικής ομάδας. Προφανώς, γιατί μπορεί να είναι και ο ίδιος στο τιμ ανεξάρτητα από το ατυχές, αμερικανικό χιούμορ του Πιτίνο που έλεγε ότι οι βοηθοί του πρέπει να είναι fit. O Σκουρτόπουλος μπορεί να είναι μία ασφαλής μετάβαση από την μία ομάδα, των Προκριματικών, σε αυτή του Προολυμπιακού τουρνουά του 2021.

* Όταν λυθούν και τα θέματα με τους βοηθούς, τότε και μόνο τότε θα μπορούμε να πούμε σίγουρα για οριστική εξέλιξη. Ως τότε, μπορούμε να μιλήσουμε για ανατροπή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button