ΕρασιτέχνηςΜπάσκετ

Μήτσικας: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Η ομάδα Μπάσκετ Παίδων του Άρη προκρίθηκε στον τελικό του Final 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ΕΟΚ και ο Δημήτρης Μήτσικας τόνισε πώς ήρθε η άνετη νίκη επί της ΔΕΚΑ.

Ο κόουτς του Άρη δήλωσε:

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ακολουθήσαμε την τακτική μας πιστά βγάλαμε πάθος και ενέργεια. Περιμένουμε τον αντίπαλο στον τελικό. Δε μας απασχολεί ποιος θα είναι, αλλά ο Άρης είναι Άρης και πρέπει να παίζει πάντα για να κερδίζει».

Ο κορυφαίος παίκτης του Άρη, Μάριος Μεσσηνιώτης, επισήμανε:

«Ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Παίξαμε καλά στην άμυνα, δε μας πήραν επιθετικά ριμπάουντ και αυτό μας οδήγησε στη νίκη. Πάμε για το τρόπαιο, δε φοβόμαστε κανέναν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button