Ποδόσφαιρο

Μήπως στον Άρη… δεν βάζουν καν VAR;

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η αντιμετώπιση του Άρη όχι μόνο από τη διαιτησία αλλά και από το VAR.

Οι κιτρινόμαυροι φέτος έχουν τις χειρότερες διαιτησίες εδώ και χρόνια, με τον Άρη να έχει δικαίωμα να κάνει παράπονα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της χρονιάς. Τα λάθη υπάρχουν, αλλά το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι ότι δε διορθώνονται από το VAR.

Απέναντι στον Παναιτωλικό το VAR δε κάλεσε τον Παπαπέτρου για το πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Ιτούρμπε, σε ένα σφύριγμα που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο ματς με τον Ολυμπιακό το γκολ των φιλοξενούμενων ξεκινάει από ξεκάθαρο φάουλ πάνω στο Γκαρθία που κανείς δε καταλαβαίνει γιατί δε δόθηκε μέσα από το VAR. Συνεχίζοντας, στη Τρίπολη υπάρχει πέναλτι που δε δόθηκε και ο Βόλος θα έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες από το ξεκίνημα του αγώνα.

Φτάνουμε και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, όπου δεν υπήρξε καμία απολύτως παρέμβαση του VAR για τη φάση με το χέρι του Μύγα.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν είναι να απορεί κανείς, υπάρχει όντως VAR στα παιχνίδια του Άρη, ή απλά η κάθε Κουρουμπίλια πληρώνεται για να… τρώει κανένα πιτόγυρο;

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button