Απόψεις
Ροή ειδήσεων

Μήνυμα εντός και εκτός των… τειχών η παραμονή Μορόν!

Ο Άρης συμφώνησε με τον Λορέν Μορόν για επέκταση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2027, με μία κίνηση που στέλνει μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις…

Πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, πρώτος σκόρερ ως τώρα και του φετινού, θα μπορούσε από τον Γενάρη να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει, χωρίς ο Άρης να έχει κάποιο όφελος, αλλά ο Μορόν μένει κάτοικος “Κλεάνθης Βικελίδης” με νέο αναβαθμισμένο οικονομικά συμβόλαιο.

Όλο το καλοκαίρι -όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής- το μυαλό του ήταν αλλού, καθώς γύρω από το όνομά του στριφογύριζαν εκατομμύρια, του έδιναν υποσχέσεις για μεγάλες προτάσεις, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Όταν διαφάνηκε ότι δεν θα έρθει πρόταση που θα ικανοποιεί τον Άρη -4 εκατομμύρια η μεγαλύτερη που κατατέθηκε-, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, οι κιτρινόμαυροι του διεμήνυσαν ότι θα του καταθέσουν πρόταση για επέκταση συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές και για το φετινό.

Και αυτό έγινε, με τον Ισπανό επιθετικό να συμφωνεί με τη βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσαν τις τελευταίες μέρες οι κιτρινόμαυροι και να υπογράφει νέο συμβόλαιο, που θα έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2027.

Όταν ο Μορόν ήρθε το καλοκαίρι του 2023, η συμφωνία συμπεριελάμβανε διετές συμβόλαιο με τον Άρη, αξίας 700.000 (350+350), ενώ ο ποδοσφαιριστής θα ελάμβανε και ένα ποσό λίγο κάτω από 1.000.000, που αφορούσε το υπόλοιπο του συμβολαίου που είχε για την περσινή σεζόν με την Μπέτις.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα συμφωνία, για την οποία βοήθησαν ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Μπέτις, Ραμόν Πλάνες, αλλά και ο Έλληνας συνεργάτης του ισχυρού άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, που άνοιξε τον δίαυλο επικοινωνίας με την ισπανική ομάδα.

Η παραμονή Μορόν είναι ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, τόσο εντός, όσο και εκτός των… τειχών, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να κάνει μία ακόμη υπέρβαση τη φετινή σεζόν, δείχνοντας ότι οι στόχοι της ομάδας δεν έχουν… ταβάνι.

Οι εντός των τειχών πρέπει να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που γίνεται, βάζοντας στην άκρη όσα έγιναν στο τελείωμα της προηγούμενης σεζόν, γιατί νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές το κέρδισαν με τη μέχρι στιγμής παρουσία τους, αλλά και η διοίκηση με όσα έχουν γίνει από το καλοκαίρι ως τώρα.

Οι εκτός των τειχών θα πρέπει να αντιληφθούν ότι ο Άρης είναι αποφασισμένος φέτος να γίνει… τσιμπούρι στους τέσσερις μοναχοφαγάδες, διεκδικώντας ότι παραπάνω μπορεί να κατακτήσει τη φετινή σεζόν.

Αν κάποιος έλεγε στις αρχές Ιουλίου ότι ο Άρης θα κρατούσε στο δυναμικό του τον Μορόν με νέο συμβόλαιο, θα ανανέωνε τον Φαμπιάνο και θα έκανε μεταγραφές, όπως αυτές των Μόντσου, Σιφουέντες κτλ, θα τον περνούσαν για τρελό… Και όμως όλα αυτά έγιναν…

ΥΓ. Το ματς με την Καλλιθέα που ακολουθεί για το Πρωτάθλημα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο να δείξει ότι είναι έτοιμος να αγκαλιάσει τη φετινή προσπάθεια. Δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο από ένα κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button