Ποδόσφαιρο

Μήνυμα ανανέωσης! Γκάμα και Κόρχουτ δείχνουν ότι… τους πάει το κίτρινο

Τα… καλά τους έβαλαν Μπρούνο Γκάμα και Μιχάι Κόρχουτ, την στιγμή που γίνονται οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Ο Πορτογάλος είναι ένας εκ των δύο πρώτων ποδοσφαιριστών στους οποίους κατατέθηκε πρόταση. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να τον έχουν και την επόμενη χρονιά, με τον ίδιο να αποδεικνύει την αξία του.

Πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ ενώ η γενικότερη παρουσία του στο γήπεδο ήταν μόνο θετικό, κερδίζοντας δίκαια τον τίτλο του MVP.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε ότι είναι χαρούμενος στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να πει κάτι παραπάνω. Δεν χρειάστηκε πάντως, καθώς το πόσο άνετα αισθάνεται στον Άρη το είπε… στο γήπεδο.

Από την άλλη το δεύτερο γκολ του με την φανέλα του Άρη πέτυχε και ο Μιχάι Κόρχουτ. Ο Ούγγρος “εκτέλεσε” τον Γουάιλι μετά από ασίστ του Φετφατζίδη σκοράροντας ξανά, μετά τον αγώνα με την Ξάνθη στο τέλος της περσινής σεζόν.

Ο διεθνής μπακ είναι επίσης ένας από τους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου τους, και με το τέρμα που πέτυχε έστειλε το δικό του μήνυμα παραμονής.

Άλλωστε μετά το τέλος του παιχνιδιού o ίδιος δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει να μείνει, υπογραμμίζοντας ότι του αρέσει τόσο η πόλη όσο και φυσικά η ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button