Μπάσκετ
Μήλας: «Η νέα εποχή του Άρη ταρακουνά το πρωτάθλημα»
Ο πρόεδρος του Προμηθέα Πατρών, Χρήστος Μήλας, φιλοξενήθηκε στο podcast της GBL και μίλησε για αρκετά ζητήματα που αφορούν τη νέα σεζόν της Basket League, με ιδιαίτερη αναφορά στον Άρη και στην αλλαγή στη διοίκηση του.
Μιλώντας για το πρωτάθλημα της σεζόν 2025–26, ο Μήλας τόνισε τη σημασία της διοικητικής σταθερότητας και χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι οι περισσότερες ομάδες δείχνουν σοβαρότητα και οργάνωση:
«Έχουμε 13 ομάδες που, αν μη τι άλλο, είναι σοβαρές διοικητικά. Αυτό αποτελεί ήδη μια εξαιρετική βάση για να δημιουργηθεί κάτι υγιές», δήλωσε.
Στη συνέχεια, στάθηκε στον Άρη και την αλλαγή σελίδας που σηματοδότησε η είσοδος του Ρίτσαρντ Σιάο στην ΚΑΕ:
«Βλέπουμε, για παράδειγμα, τον Άρη να γυρίζει σελίδα. Μόνο αυτή η εξέλιξη αρκεί για να ταρακουνήσει τα πάντα! Είναι τρομερά σημαντικό για το πρωτάθλημα, σε όλα τα επίπεδα»






