Ποδόσφαιρο

Μέχρι τις 15 Απριλίου οι τελικές αποφάσεις για τον τελικό Κυπέλλου

Σύμφωνα με τις επίσημες τοποθετήσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ, μέχρι τις 15 Απριλίου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Όπως υπογραμμίζουν κορυφαία στελέχη της Ελληνικής ομοσπονδίας υπάρχει, πλέον, δέσμευση ότι μέχρι τις 15 Απριλίου θα υπάρχουν οι τελικές αποφάσεις, γιατί χρειάζεται χρόνος προετοιμασίας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την επίσημη θέση της ΠΑΕ Άρης, ο τελικός πρέπει να γίνει βάσει της προκήρυξης στο Πανθεσσαλικό με κόσμο, ενώ και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του, υπογράμμισε ότι μπορεί να έχει έτοιμο το γήπεδο για να φιλοξενήσει φιλάθλους.

Με βάση μάλιστα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, δεν απαιτείται η τοποθέτηση του νέου συστήματος για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό. Το χαρτί… περνάει ακόμα. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο παραδοσιακός τρόπος εισόδου στο γήπεδο παραμένει, γιατί υπάρχει πρόβλημα με τη διεξαγωγή του τελικού στο στάδιο του Βόλου;

Σύμφωνα με τον τον κ. Βρούτση για την παράλληλη αξιοποίηση των δύο τρόπων εισόδου στο γήπεδο, για το Πανθεσσαλικό απομένει η τοποθέτηση των καμερών υψηλής ευκρίνειας. Μία διαδικασία που θα κρατήσει το πολύ μία εβδομάδα.

Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην γίνει ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό με κόσμο. Οι ισχυρισμοί σε ΜΜΕ που πρόσκεινται στον ΠΑΟ ή είναι αντίπαλα με τον Άρη, κατέρρευσαν μετά την τοποθέτηση του κ. Βρούτση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button