Ποδόσφαιρο

Μέσι: «Όνειρό μου να σηκώσω ακόμη ένα Champions League»

Η κατάκτηση ενός ακόμη Champions League, αλλά με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι πλέον το μεγάλο όνειρο του Λιονέλ Μέσι, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του.

Ακόμη ένα Champions League θέλει να κατακτήσει ο Λιονέλ Μέσι. Αυτό είναι το όνειρό του, όπως δήλωσε ο Αργεντινός σταρ κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την Παρί Σεν Ζερμέν και ξεκαθάρισε πως για να συμβεί αυτό χρειάζεται όλη ομάδα να λειτουργεί ως σύνολο.

«Ήρθα σε μία επιτυχημένη ομάδα. Μπορώ να βοηθήσω, προσπαθώντας να δώσω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Υπάρχει φιλοδοξία. Το λέω: το όνειρό μου είναι να καταφέρω να σηκώσω για άλλη μια φορά το τρόπαιο του Champions League», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος.

«Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι το Champions League. Η Παρί το ξέρει επίσης, καθώς έφτασε κοντά στην κατάκτησή του. Είναι πάντα δύσκολο. Θα χρειαστεί μια ενωμένη, ισχυρή ομάδα. Λίγη τύχη επίσης, γιατί αυτός είναι ένας καθοριστικός παράγοντας. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Το Champions League είναι μία ξεχωριστή διοργάνωση και αυτό από μόνο του την κάνει τόσο ξεχωριστή», σύμπλησε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την σημασία που είχε για τον ίδιο η παρουσία αρκετών γνωστών σε εκείνων προσώπων στην Παρί: «Φυσικά αυτό έπαιξε το ρόλο του. Γνωρίζω ήδη κάποιους ανθρώπους εδώ. Βλέποντας την ομάδα βλέπετε πως έχει αρκετές δυνατότητες για πετύχει. Εγώ και η Παρί ψάχνουμε ακριβώς το ίδιο. Τώρα που σμίξαμε με ορισμένους από τους, ελπίζω να είμαστε πιο δυνατοί για να φτάσουμε τον στόχο μας. Ο Νεϊμάρ, ο Ντι Μαρία, ο Παρέδες. Είχα επαφή με μερικούς από αυτούς. Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button