ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μέσι – Κριστιάνο: Διαιτητής αποκάλυψε τις διαφορές μεταξύ της διαχείρισης των δύο κορυφαίων παικτών

Διαιτητής αποκάλυψε τις βασικές διαφορές μεταξύ της αντιμετώπισης του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μέσι και ο Ρονάλντο είναι οι δύο σπουδαιότεροι παίκτες της γενιάς τους. Φυσικά στο παρελθόν υπήρξαν πόλος έλξης για τη La Liga δίνοντας τακτικά στο γήπεδο μάχες όσο ο ένας αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα και ο άλλος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεδομένου ότι ο Ρονάλντο παίζει τώρα για την Αλ Νασρ στην Saudi Pro League και ο Μέσι για την Ίντερ Μαϊάμι του MLS, πιθανότατα δεν θα τους δούμε να μοιράζονται το ίδιο γρασίδι, αν και ίσως βρεθούν αντιμέτωποι τελευταία φορά ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές τον Φεβρουάριο του 2024, όταν οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Σούπερ Καπ του Ριάντ.

Παρά τα απίστευτα ρεκόρ τους στο γήπεδο και τα τρόπαιά τους, οι συγκρίσεις μεταξύ των δύο ήταν πάντα βασικό θέμα συζητήσης στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο Ρονάλντο ο ισχυρός, δεινός σκόρερ, ο Μέσι ο τεχνικός μάγος – πώς είναι να τους αντιμετωπίζουν οι αξιωματούχοι;

Μιλώντας στην φημερίδα Diario Diez της Ονδούρας (αποσπάσματα μέσω AS), ο διαιτητής Σεντ Μαρτίνες , ο οποίος έχει διευθύνει και τους δύο παίκτες, τα αποκάλυψε όλα. «Είναι δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά και οι δύο είναι σπουδαίοι παίκτες», ξεκίνησε. «Δεν νομίζω ότι ο ένας ξεχωρίζει έναντι του άλλου. Ο Μέσι είναι λίγο πιο ήρεμος, είναι ένας παίκτης που παίζει την μπάλα και σκέφτεται το παιχνίδι του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι λίγο πιο επιδεικτικός χωρίς να είναι ασεβής.

Αλλά το να τους διαιτητεύεις είναι ένα προνόμιο που ο καθένας θα ήθελε να έχει. Το να τους βλέπω και τους δύο να σκοράρουν ένα απευθείας φάουλ είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Με τον Μέσι, δώσαμε τα χέρια πριν από το παιχνίδι. Τον καλωσόρισα και με ευχαρίστησε. Στο τέλος του αγώνα, θυμάμαι επίσης ότι όταν όλοι φώναζαν το όνομά του, πήγε να μου σφίξει το χέρι, θα το θυμάμαι πάντα αυτό.

Με τον Κριστιάνο, το ανέκδοτό μου είναι ότι μου παραπονέθηκε, επειδή του ακύρωσα δύο γκολ. Δεν εμπιστευόταν καν το VAR. Πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, τον φώναξα και τον ενημέρωσα ότι δεν μου άρεσε ο τρόπος που με πλησίασε. Παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και συμφώνησε μαζί μου. Στη συνέχεια, επικεντρώθηκε στο παιχνίδι και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ που βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button