Ποδόσφαιρο

«Μένει μέχρι το τέλος της σεζόν στη Γιουβέντους ο Πίρλο»

Η Γιουβέντους γνώρισε βαριά ήττα στο ντέρμπι με τη Μίλαν με 3-0, χάνοντας στην έδρα της ένα παιχνίδι, το οποίο ήθελε πολύ στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Το κλίμα στο Τορίνο είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Ανδρέα Πίρλο, ο οποίος με τόσο απογοητευτική πορεία, ειδικά μετά την απώλεια του τίτλου, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ωστόσο, παρότι υπήρχε η αίσθηση ότι θα υπάρξει έκτακτη σύσκεψη στη Γιουβέντους μετά την ήττα από τη Μίλαν, στην οποία μάλιστα ήταν πολύ πιθανό να αποφασιστεί η απομάκρυνση του Πίρλο, τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, διευκρινίζει σήμερα ότι δε θα πραγματοποιηθεί καμία σύσκεψη κορυφής στο Τορίνο από τους ανθρώπους της Γιουβέντους και πως μολονότι η ήττα από τη Μίλαν ήταν ακόμα ένα ηχηρό χτύπημα για την ομάδα, δεν υπάρχει απόφαση άμεσης απομάκρυνσης του Πίρλο.

Ο Ιταλός θα μείνει στον πάγκο της Κυρίας μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου και αυτός είναι και ο λόγος που δεν πρόκειται, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, ανακατατάξεις και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Δε θα προωθηθεί σε ρόλο αντικαταστάτη ο Τούντορ ή κάποιος άλλος από τους νυν βοηθούς του Πίρλο, κάτι που υπήρχε στον αέρα ως σενάριο, κυρίως ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Ίντερ.

Μένει μέχρι να… φύγει ο Πίρλο, ο οποίος σήμερα φαίνεται ότι θα βγάλει τη σεζόν στον πάγκο της Γιουβέντους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button