Βασικά ΘέματαΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Μένει.. Θεσσαλονίκη και ψάχνει αντίδραση

Για τις επόμενες δέκα ημέρες, ο Άρης Midea θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, βάζοντας ένα προσωρινό τέλος στα ταξίδια του, αναζητώντας νίκες που θα βελτιώσουν το κλίμα στην ομάδα, μετά την αποχώρηση Μαντζούκα και το ενδεχόμενο τέλος με Άλκινς.

Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται αύριο (16/10, 20.00) τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, το Σάββατο τον Προμηθέα (19/10, 17.00) και την επόμενη Τετάρτη τη Τσεντεβίτα Ολίμπια Λουμπλιάνας (23/10, 20.00).

Μπορεί το επίπεδο και των τριών αγώνων να είναι απαιτητικό, αλλά ο Άρης Midea θα έχει χρόνο να προπονηθεί περισσότερο δίχως τα ταξίδια, με πρώτο ζητούμενο τη βελτίωση και δεύτερο τις νίκες.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα πρέπει να διαχειριστεί τις εξελίξεις που υπάρχουν, μετά τη λήξη δανεισμού του Λευτέρη Μαντζούκα και το πολύ πιθανό τέλος στη συνεργασία των κιτρινόμαυρων με τον Ρόουλι Άλκινς.

Από την άλλη, μετά την επιστροφή του ΝτιΜόι Χοτζ, ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει νεότερα και από το πεδίο του Τρέι Γούντμπερι, ο οποίος αποκόμισε χτύπημα στο γόνατο, αφού μοιάζει απίθανο ο Νέιτ Λαζέφσκι να προλάβει αυτή την τριάδα αγώνων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button