Ποδόσφαιρο

Μάχη για τον 1ο σκόρερ στο EURO’24: Ποιοι ξεχωρίζουν για το Χρυσό Παπούτσι;

Η κούρσα του πρώτου σκόρερ του EURO έχει αψηφήσει τις προσδοκίες μέχρι τώρα.

Παρά τα πολλά γκολ που μπήκαν στη φάση των ομίλων, γνωστά ονόματα απουσιάζουν από τον πίνακα κατάταξης. Αυτή η απροσδόκητη ανατροπή στον αγώνα για το Χρυσό Παπούτσι υποδηλώνει ότι μια ομάδα φιναλίστ είναι πιθανό να βγάλει τον πρώτο σκόρερ, όπως συμβαίνει συχνά στα τουρνουά.

Ο Γεωργιανός Mikautatze προηγείται αυτή τη στιγμή με τρία γκολ, αλλά η περαιτέρω εξέλιξή τους φαίνεται απίθανη, αντανακλάται στις υψηλές αποδόσεις που φτάνουν το 15 για να τερματίσει ως ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε διαφορετικό ρόλο για την Πορτογαλία σε σύγκριση με το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν έχει σκοράρει ακόμα παρά τις πολλές ευκαιρίες. Οι πιθανότητες του για τη Χρυσή Μπότα είναι 25!

Ο Ρομέλου Λουκάκου αντιμετώπισε το VAR ακυρώνοντας και τα τρία του γκολ για το Βέλγιο, περιπλέκοντας την επιδίωξή του για τη Χρυσή Παπούτσια, με τις αποδόσεις να είναι 17. 

Ο αγώνας για το Χρυσό Παπούτσι στο EURO παραμένει ανοιχτός και υπόσχεται συνεχή ενθουσιασμό και εκπλήξεις καθώς προχωρά το τουρνουά. 

Δείτε ποιοί άλλοι παίκτες ξεχωρίζουν, ποιοι μένουν εκτός και βρείτε πιο πολλές πληροφορίες εδώ για τους σκόρερ και τις αποδόσεις τους

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button