Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαγκουάιρ εξηγεί ανοιχτά το δράμα της ομάδας φέτος

«Ήταν μια πραγματικά απογοητευτική σεζόν», εξηγεί ο αμυντικός των Reds Χάρι Μαγκουάιρ.

«Ήταν μια πραγματικά απογοητευτική σεζόν. Όλοι θα το παραδεχτούν αυτό». Ο Χάρι Μαγκουάιρ, αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αξιολογεί με ειλικρίνεια την σεζόν των «κόκκινων διαβόλων». Όγδοη στην Premier League, οι παίκτες του Τεν Χαγκ γαντζώνονται στον τελικό του FA Cup που θα παίξουν αυτό το Σάββατο με την Μάντσεστερ Σίτι. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία να σώσουν τη σεζόν και ο τρόπος που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο Europa League.

«Ως ομάδα, η φετινή σεζόν ήταν πολύ πιο δύσκολη από την περσινή» συνεχίζει ο Μαγκουάιρ, ο οποίος εξηγεί τις συνέπειες της μη απόδοσης στη Γιουνάιτεντ, μια ομάδα με μέγιστη πίεση. «Αν δεν έχεις καλά αποτελέσματα, οι παίκτες εξετάζονται, συνδέονται με αποχώρηση. Πουλιούνται, μπαίνουν στη μεταγραφική λίστα και ο προπονητής δέχεται πίεση», σχολιάζει από την εμπειρία του: «Είμαι εδώ πέντε χρόνια και ξέρω τι συμβαίνει».

Ωστόσο, ο κεντρικός αμυντικός εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα διορθώσει την πορεία της ομάδας. «Ο προπονητής έχει αρκετή εμπειρία για να ξέρει ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παρουσίας του σε αυτόν τον σύλλογο. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το αντιμετωπίσει αυτό», λέει.

Ο Μαγκουάιρ, που είναι πλέον τραυματίας, παλεύει με τον χρόνο για να προσπαθήσει να είναι διαθέσιμος για τον τελικό του FA Cup. «Κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω. Ακόμα και αν προπονηθώ ξανά μόνο την προηγούμενη μέρα του αγώνα, θέλω να συμμετέχω. Ήταν απογοητευτικό να υποστώ τον τραυματισμό στην προπόνηση και θα ήθελα να τελειώσω τη σεζόν στην Premier».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button