Ποδόσφαιρο

Μάντζιος: «Στόχος η Ευρώπη, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη»

O Άκης Μάντζιος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας για τη σημασία της νίκης του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Είχαμε καλύτερη απόδοση σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη, πάμε με πολύ καλή ψυχολογία στη διακοπή. Ο στόχος είναι η Ευρώπη. Φέτος είναι τέσσερα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, οπότε αυτές οι νίκες είναι πιο κομβικές. Έχει πάρα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, πολλές ομάδες δεν έχουν βρει τα πατήματα τους, δεν έχουν δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο», είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Οι φετινές συνθήκες προετοιμασίας: «Κάνεις μια προετοιμασία να παίξεις εφτά παιχνίδια και μετά έχεις περιθώριο 10-12 ήμερες να κάνεις προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Αυτό δεν έχει προηγούμενο! Δεν έχει και κάποιος την εμπειρία για το πώς να το διαχειριστεί. Θα δούμε ομάδες χωρίς σταθερότητα και θα υπάρχουν τραυματισμοί».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχοντας μια όχι και τόσο καλή εικόνα, ειδικά μετά τον αποκλεισμό, υπήρχε θέμα όχι μόνο σε φυσική κατάσταση άλλα και τακτικά. Η ομάδα θέλει χρόνο και νομίζω ότι ο Άρης θα βελτιώνεται αρκετά, σε καθημερινή βάση, σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού του».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button