Ποδόσφαιρο

Μάντζιος: «Μπράβο σε όλη την οικογένεια του Άρη, θέλουμε την νίκη σε κάθε ματς»

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε την επιβλητική εμφάνιση του Άρη στο αποψινό παιχνίδι, πετυχαίνοντας μια πεντακάθαρη νίκη επί του ΟΦΗ με 0-3, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 2020.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την εικόνα του Άρη και τη σοβαρότητα που έδειξε στο παιχνίδι η ομάδα:

«Κλείσαμε τη χρονιά πολύ καλά. Κάναμε μια επιβλητική εμφάνιση και πετύχαμε μια πεντακάθαρη νίκη. Ήμασταν πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας και θα έλεγα άριστοι τακτικά. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αλλά και στην οικογένεια του Άρη και στους συνεργάτες μου τους οποίους ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και τη βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα».

Για την συγκέντρωση του Άρη, παρά τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα:

«Το είχα πει και το είδαμε αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο όπου κάναμε αρκετά λάθη γιατί χαλαρώσαμε. Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και σοβαρή, αφήσαμε πίσω μας ότι έγινε την περασμένη εβδομάδα. Είχαμε απίστευτη σταθερότητα και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά. Η ομάδα είναι ψημένη για τις νίκες».

Για το γεγονός ότι ο Άρης κράτησε το «0» σε ένα ακόμη παιχνίδι:

«Το είχαμε πει ότι θέλουμε να κερδίζουμε. Δε κοιτάμε τη στατιστική αλλά θέλουμε να πηγαίνουμε σε κάθε γήπεδο για να κερδίσουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό. Τώρα θέλουμε να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε γιατί ακολουθεί ένας Γολγοθάς με συνεχόμενα παιχνίδια τον Γενάρη και τον Φεβρουάριο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button