Μπάσκετ

Μάντζαρης: “Χωρίς άγχος ο Άρης είναι επικίνδυνος”

Τι είπε ο έμπειρος γκαρντ Βαγγέλης Μάντζαρης για την αυριανή μάχη του Περιστερίου με τον Άρη.

Για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Άρη και τις υποχρεώσεις του Περιστερίου που ακολουθούν για Κύπελλο και πλέι οφ γράφει ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο blog του στον ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

“Γεια σας φίλοι μου,

Ολοκληρώνουμε στο γήπεδό μας τις υποχρεώσεις μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς υποδεχόμαστε τον ΑΡΗ για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Βαθμολογικά, μπορεί ο αντίπαλος να είναι σχετικά αδιάφορος, όμως, για μας είναι ένα παιχνίδι που το βλέπουμε ως αγώνα προετοιμασίας εν όψει του προημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ, αλλά και των πλέι οφ του πρωταθλήματος που ακολουθούν σε μια ομολογουμένως δύσκολη συνέχεια.

Υποδεχόμαστε μια ομάδα που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, οπότε θα έρθει χωρίς άγχος να αγωνιστεί απέναντι μας και αυτό την κάνει σίγουρα επικίνδυνη.

Εμείς, από την πλευρά μας, κοιτάμε την ομάδα μας, το πώς θα βελτιωθούμε, προκειμένου να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για την συνέχεια, που είναι πολύ δύσκολη και κρίνονται τα πάντα, καθώς θα δούμε πώς θα καταλήξει η χρονιά για μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button