Ποδόσφαιρο

Μάνος: «Πρέπει να μας υπολογίζουν όλοι»

Ο Δημήτρης Μάνος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό τον βαθμό που πήρε ο Άρης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως πρέπει να τον υπολογίζουν όλοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είναι ικανοποιητική εμφάνιση, παίρνουμε ένα βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, είναι σημαντικός βαθμός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κρατώ ότι δώσαμε όλοι το 100% για 95 λεπτά, δώσαμε ότι καλύτερο είχαμε και το συνδυάσαμε με ένα βαθμό.

Έχουμε παίξει τρία ματς με τον Ολυμπιακό, τον έχουμε δει και σε παιχνίδια, έπρεπε να πάμε στην τακτική και να χτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση. Αυτό δουλέψαμε στις προπονήσεις και το κάναμε στο παιχνίδι»

Για τη δική του απόδοση και τα γκολ είπε:

«Μπορώ να προσφέρω περισσότερα, δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι, κι αν δεν μπορώ να σκοράρω, τουλάχιστον να βοηθάω την ομάδα με άλλους τρόπους… Ο επιθετικός αν βάλει γκολ παίρνει ψυχολογία. Το θέμα είναι να βάλω ένα γκολ και να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Να είμαστε υγιείς στο τέλος της σεζόν και πάνω από όλα να έχω βοηθήσει την ομάδα να μείνει ψηλά».

Καταλήγοντας τόνισε πως «Πρέπει να μας υπολογίζουν όλοι. Δείχνουμε ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, όποιον κι αν έχουμε απέναντί μας, κοιτάμε εμείς τι θα κάνουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button