Ποδόσφαιρο

Μάνατζερ Φαν ντε Μπεεκ: «Η επιστροφή του Ρονάλντο δεν είναι καλό νέο για εμάς»

Δυσαρεστημένος φαίνεται πως είναι ο μάνατζερ του Ντόνι Φαν ντε Μπεεκ, καθώς με την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ, θεωρεί πως ο Ολλανδός μέσος δεν θα βρει θέση στην ενδεκάδα της ομάδας.

Ο Φαν ντε Μπεεκ, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου την ομάδα του την περυσινή σεζόν. Ενδεικτικό ότι τελείωσε τη χρονιά, έχοντας μόλις 36 παιχνίδια στα πόδια του.

Μπορεί στην αρχή του καλοκαιριού ο Σόλσκιερ να μην τον υπολόγιζε στα βασικά του πλάνα, αλλά μερικές ημέρες πριν την άφιξη του Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ», τον ενημέρωσε πως θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Παρ’ όλα αυτά όταν επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Πορτογάλου αστέρα στην Γιουνάιτεντ, ο Φαν ντε Μπεεκ, έχασε και πάλι έδαφος, όσον αφορά μία θέση στο βασικό σχήμα. Αυτό άλλωστε παραδέχθηκε και ο μάνατζερ του σε δηλώσεις.

«Ο Κριστιάνο ήρθε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρουμε πως αυτό το νέο δεν είναι καλό για εμάς, για τον παίκτη που μου δηλαδή (Φαν Ντε Μπέεκ). Ο Πογκμπά παίζει στα αριστερά και ο ερχομός του Κριστιάνο σημαίνει πως θα υπάρχει μια έξτρα λύση στην μεσοεπιθετική γραμμή για τον Σόλσκιερ. Ο Πογκμπά θα μεταφερθεί και από αριστερά, πλέον θα αγωνίζεται στο κέντρο.

Μιλήσαμε με τον Σόλσκιερ, και με την διοίκηση και μας είπαν να βρούμε ομάδα. Η αναζήτηση μας σταμάτησε στην Έβερτον και είχαμε συζητήσεις μαζί της. Την τελευταία μέρα όμως η Γιουνάιτεντ, μας ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει ο παίκτης.

Πρέπει να δοθεί μια ακόμα ευκαιρία στον Φαν Ντε Μπεεκ. Ο ίδιος θέλει να παίξει στην Premier League και να αποδείξει πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Ziggo Sport.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button