Ποδόσφαιρο

Λύγισε στον τελικό ο Σιώπης-Ήττα 2-0 της Αλάνιασπορ

Η Τράμπζονσπορ επιβλήθηκε 2-0 της Αλάνιασπορ των Σιώπη, Μπακασέτα στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας και κατέκτησε το τρόπαιο για 9η φορά στην ιστορία της.

Μετά από το θαύμα στο πρωτάθλημα, όπου πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της τερματίζοντας 5η και παίρνοντας το εισιτήριο για την παρθενική συμμετοχή της στο Europa League, η Αλάνιασπορ προσπάθησε να κάνει την έκπληξη και στο Κύπελλο, αντιμετωπίζοντας την Τράμπζονσπορ στον τελικό που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης.

Δεν τα κατάφερε ωστόσο, με την ομάδα της Τραπεζούντας – η οποία τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα πίσω από την Μπασακσεχίρ και είχε 1 νίκη και 1 ισοπαλία απέναντί της στη φετινή Super Lig- να επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί και να επικρατεί με 2-0.

Ο Ομούρ με προβολή μέσα από την περιοχή στο 25′ άνοιξε το σκορ για την Τράμπζονσπορ και ο Σόρλοθ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων για να χαρίσει το 9ο Κύπελλο στην ομάδα του.

Σημειώνεται πως στο αρχικό σχήμα της Αλάνιασπορ ήταν ο Τάσος Μπακασέτας, και ο Μανώλης Σιώπης, με τον πρώτο να αγωνίζεται σε όλο το ματς και τον τρίτο να αποχωρεί στο 54′ δίνοντας τη θέση του στον Ουκάν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button