Ποδόσφαιρο

Λόντσαρ: «Να μην “καεί” ο Ματέο”-Θα πετύχει ο Ντάτκοβιτς, έχει ποιότητα ο Μάντζιος

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ζόραν Λόντσαρ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τον κορωνοϊό στην Σερβία:

Είχαμε πρόβλημα τον Μαϊο και τον Ιούνιο. Τώρα πέφτουν τα κρούσματα συνεχώς. Έχουμε 30 με 50 την ημέρα. Κάνουμε πάρα πολλά τεστ. Νομίζω ότι τώρα είχαμε 72 κρούσματα σε 7.000 τεστ.

Για το ότι δεν έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα ο Ματέο:

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Στον Ερυθρό Αστέρα όμως έφεραν πολλούς ξένους παίκτες και μπορούν μόνο τέσσερις να είναι στην 18αδα στο πρωτάθλημα της Σερβίας.

Αυτό είναι πρόβλημα για τον Ερυθρό Αστέρα. Έφερε παίκτες πριν βγει αυτός ο νόμος. Στα εξτρέμ υπάρχουν πολλές επιλογές, ενώ στα στόπερ και στα μπακ αλλά και στο φορ υπάρχουν ξένοι που δεν μπορούν να μείνουν έξω.

Για τις εντυπώσεις των Σέρβων από τον Ματέο Γκαρσία:

Όλοι στην Σερβία ξέρουν ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει. Με δικό του γκολ έβαλε τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League.Για αυτό ο Ερυθρός Αστέρας ήθελε να τον πουλήσει πιο ακριβά.

Για την απουσία αγώνων για τον Ματέο:

Όταν ο παίκτης παίζει μόνο φιλικά θα χρειαστεί ορισμένο χρόνο. Ήταν όμως στον Άρη, γνωρίζει τα πράγματα και νομίζω ότι πολύ σύντομα θα δείξει καλά στοιχεία και θα βοηθήσει τον Άρη.

Νομίζω ότι ο Άρης μπορεί να του δώσει και τον απαραίτητο χρόνο. Θα κερδίσει έναν ικανό παίκτη.

Για το αν πρέπει να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ματέο:

Βλέπω τα μεγάλα προπονητικά ονόματα. Είδα την μεταγραφή του Βιδάλ που ήταν πολύ μεγάλη μεταγραφή αλλά μπήκε από τον πάγκο, δεν έπαιξε βασικός. Κάτι ξέρουν οι μεγάλες ομάδες και δεν βάζουν αμέσως έναν παίκτη μέσα για να καεί.

Ο Ερυθρός για παράδεγιμα πήρε έναν πολύ καλό Ιταλό σέντερ φορ. Τον έβαλε όμως κατευθείαν με την Ομόνοια, ήταν κακώς στο παιχνίδι, έχασε και το πέναλτι της πρόκρισης και τον… κάψανε.

Ευτυχώς είχε την ψυχή, άντεξε και έβαλε 4 γκολ στα επόμενα τρία παιχνίδια.

Για το τι πιστεύει ο ίδιος για τον Ματέο:

Είναι ένας παίκτης ικανός, θα προσφέρει. Ακόμη και αν δεν προσφέρει στα πρώτα ματς θα προσφέρει συνολικά, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο.

Για τον Ντάτκοβιτς:

Τον είχα δει με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, πρόκειται για πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι θα πετύχει στον Άρη.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Ο Άρης είναι ένα μεγάλο σωματείο με τρομερό κόσμο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Άκη. Τον είχα αντιμετωπίσει όταν ήμασταν με τον Μιλίνκοβιτς. Ξέρει την δουλειά του, ξέρει τι κάνει και έχει ποιότητα.

Ενώ ολοκλήρωση λέγοντας:

Θέλω να πω και κάτι άλλο. Δεν πρέπει να αλλάζουμε προπονητές τόσο εύκολα. Για έναν αποκλεισμό σε ένα μονό παιχνίδι. Ο Άρης είναι διαφορετικός χωρίς τον κόσμο του, πρέπει να δοθεί χρόνος στους προπονητές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button