Μπάσκετ

Λυκογιάννης και επίσημα στον Πανιώνιο

Η ανακοίνωση από την ομάδα.

Ο Άρης Λυκογιάννης θα είναι ο αντικαταστάτης του Περική Ταυρόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου, μετά την ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον προπονητή, Άρη Λυκογιάννη.

Ο νέος προπονητής της ομάδας γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1969 και από το 2001 ως το 2006 εργάστηκε στον Σπόρτιγκ. Ακολούθησαν το Παγκράτι (2006-2008) και ο Ίκαρος Καλλιθέας με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στην Α1 κατηγορία το 2010.

Το 2012 αποχώρησε από τον Ίκαρο κι ανέλαβε την Σόλνα (στην Σουηδία) αλλά σύντομα επέστρεψε στον Ίκαρο ο οποίος, στο μεταξύ, είχε «μετακομίσει» στην Χαλκίδα.

Το 2014 συμφώνησε κι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού Ρόδου όπου έμεινε ως το 2018 με μια ενδιάμεση «στάση» για δύο μήνες στον Παναθηναϊκό όπου εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο του Σωτήρη Μανωλόπουλου για τα PlayOffs.

Ακολούθως εργάστηκε στον Χολαργό στην πρώτην παρουσία της ομάδας στην Basket League κι οδήγησε την ομάδα στα PlayOffs. Το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στην Ρόδο και τον Κολοσσό για μια σεζόν και τον Δεκέμβριο του 2020 υπέγραψε στον ΠΑΟΚ όπου κι έμεινε ως τον Φεβρουάριο του 2023.

Ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Το πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και οι στόχοι της ομάδας, αποτελούν μεγάλη πρόκληση για εμένα, προσωπικά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και μέσα από την παρουσία μας στο γήπεδο και τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσουμε κάθε παιχνίδι, να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της Διοίκησης και να ικανοποιήσουμε τη δίψα του κόσμου για επιτυχία».

H K.A.E. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ καλωσορίζει τον Άρη Λυκογιάννη στην ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button