Διεθνή

Λούκας Βάθκεθ: Στην Ρεάλ έως το 2024

Νέο τριετές συμβόλαιο υπέγραψε με τη Ρεάλ ο Λούκας Βάθκεθ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε.

Ο 30χρονος άσος έμενε ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και για αρκετό διάστημα υπήρχε η αίσθηση ότι θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη, καθώς δεν είχε φτάσει σε συμφωνία με τη διοίκηση. Τις τελευταίες ημέρες, όμως, βρέθηκε η “χρυσή τομή” και ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να φορά τη λευκή φανέλα της “βασίλισσας”.

Ο Βάθκεθ μπορεί να παίξει τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και ως εξτρέμ, αλλά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν τον χρησιμοποίησε αρκετά και ως δεξί μπακ, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Ντάνι Καρβαχάλ. Ο ίδιος ο Βάθκεθ τραυματίστηκε στο γόνατο στο “clasico” με την Μπαρτσελόνα και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Ο Λούκας Βάθκεθ εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ρεάλ σε ηλικία 16 ετών και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα το 2015 (αφού μεσολάβησε ένας χρόνος δανεισμού στην Εσπανιόλ). Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 240 παιχνίδια και έχει σημειώσει 26 γκολ και έχει πανηγυρίσει με τους “μερένγκες” τρία συνεχόμενα Champions League, ισάριθμα Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων και δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης, καθώς επίσης δύο πρωταθλήματα και δύο σούπερ καπ Ισπανίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button