Ποδόσφαιρο

Λουίς Ενρίκε: «Να μην πέσουμε στην παγίδα ότι αντιμετωπίζουμε κατώτερο αντίπαλο»

Την ανάγκη ν’ αντιμετωπίσει η Ισπανία με σεβασμό και συγκέντρωση το ματς με την Εθνική μας, ώστε ν’ αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις, υπογράμμισε ο Λουίς Ενρίκε

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα ότι αντιμετωπίζει έναν θεωρητικά κατώτερο αντίπαλο.

Απέφυγε, δε, ν’ αποκαλύψει πως θα παρατάξει ακριβώς τη «φούρια ρόχα», επιβεβαιώνοντας ωστόσο ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τον τραυματία Μορένο.

Όσα μεταξύ άλλων είπε ο Λουίς Ενρίκε:

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: «Θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που θεωρητικά είναι χαμηλότερου επιπέδου. Αυτό έχει πολλές παγίδες και πρέπει να μην κάνουμε το λάθος να πέσουμε σε αυτές. Νομίζω ότι θα έχουμε τον κυριαρχικό ρόλο στο παιχνίδι, αλλά είναι ένας αντίπαλος που δουλεύει σκληρά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο να μη δεχόμαστε αντεπιθέσεις και να μην παραχωρούμε στημένες φάσεις. Δεν θα είναι εύκολο, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα».

Για το πως θα παίξει η Ισπανία: «Έχω κατασταλάξει στο πως θα παίξουμε κόντρα στην Ελλάδα, αλλά δεν θα δώσω στοιχεία στον αντίπαλο. Έχουμε λίγες συναντήσεις να προετοιμαστούμε, αλλά από αυτά που βλέπω είμαστε στο σωστό μονοπάτι. Θέλουμε να παίξουμε σαν σύνολο».

Για το πώς θα προσεγγίσουν το παιχνίδι: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας από το πρώτο παιχνίδι. Δεν έχω δει κανένα παιχνίδι ως περίπατο, χαλάρωμα και χωρίς την απαραίτητη ένταση. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση».

Για τους Πέδρι και Μπράιαν Χιλ: «Ο Μπράιαν Χιλ με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που του μίλησα. Θα βοηθήσει πολύ στην ομάδα και στην επίθεση και στην άμυνα. Το κάνει πολύ καλά στην ομάδα του, όπως και εδώ. Δεν έχω αμφιβολία. Στη γλώσσα του σώματος, είναι ιδανικός ο Πέδρι, επειδή και αυτός σαν τον Ινιέστα είναι πολύ ταπεινός, παρά την ποιότητά του. Αλλά είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Πέδρι είναι ο Πέδρι».

Για το καλεντάρι και τα τρία παιχνίδια που πρέπει να δώσουν σε 9 μέρες: «Δεν έχει σημασία τι θέλουμε. Το καλεντάρι είναι αυτό που είναι. Αποδεχθήκαμε τα τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button