Ποδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Λορέν Μορόν: Ο Άρης κατέθεσε την πρότασή του και περιμένει…

Ζήτημα, ίσως και λίγων ημερών φαίνεται ότι είναι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 31χρονου Ισπανού επιθετικού, καθώς οι κιτρινόμαυροι του κατέθεσαν την πρότασή τους για νέο τριετές, με καλύτερες οικονομικές απολαβές για τον ίδιο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, σε διάφορα τετ-α-τετ που είχε με τον Ισπανό επιθετικό, του έχει εκφράσει την επιθυμία να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αποκαθιστώντας τον και στο οικονομικό κομμάτι, καθώς ο Μορόν αμείβεται με ένα πολύ χαμηλό ποσό (συγκριτικά με την αξία του και αυτά που προσφέρει στην ομάδα).

Η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Μορόν από τον Άρη, αφορά συμβόλαιο 3 ετών (ένα που ήδη τρέχει, συν άλλα δύο) και περιλαμβάνει σημαντική αύξηση των αποδοχών του (μαζί με κάποια μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν ακόμη παραπάνω το τελικό ποσό), που σταδιακά θα τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του Άρη.

Ο Άρης έχει κάνει την κίνησή του και πλέον περιμένει την απάντηση του Λορέν Μορόν, για να κλείσει και αυτό το μέτωπο, ούτως ώστε ο 30χρονος επιθετικός να είναι ικανοποιημένος και απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι στις επαφές που έχουν γίνει, η πλευρά του Άρη του κατέστησε σαφές ότι εφόσον έρθει στο μέλλον κάποια δελεαστική πρόταση, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο, φυσικά και θα συζητηθούν.

Αν ο Αρης καταφέρει και… τελειώσει με την ανανέωση του Μορόν, τότε θα μιλάμε για 100% επιτυχία στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού ήδη έχουν ανανεώσει το φετινό καλοκαίρι τόσο ο Κουέστα, όσο και ο Φαμπιάνο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button