Ποδόσφαιρο

Λεκάκης: “Δίπλα στον Άρη ο δήμος- Άδικο αυτό που γίνεται, πιστεύω στην δικαίωση”

Στο Yellow Radio 92.8 και την εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Πέτρος Λεκάκης που μίλησε για την υπόθεση της FIFA και την στάση την οποία πρόκειται να κρατήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι δίπλα στον Άρη, όπως θα ήταν δίπλα σε κάθε ομάδα της πόλης μας. Εγώ έχω ήδη μιλήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη και έχω ήδη μιλήσει με τον Κωνσταντίνο τον Ζέρβα.

Μιλάμε για μία περίπτωση άδικη. Ο Άρης πλήρωσε για τα όσα έγιναν, άλλαξε, και πρέπει να ενταχθεί στο μνημόνιο που ετοιμάζει η Ελληνική κυβέρνηση.

Αν θέλετε την άποψη μου είναι πολύ χειρότερα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο παρά η υπόθεση του Άρη.

Αργότερα θα υπάρχει μία επικοινωνία νεότερη του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ώστε να μιλήσουν για το πως μπορεί ο δήμος να βοηθήσει τον Άρη. Από την στιγμή που υπάρχει επίσημη ενημέρωση θα σταθεί ο δήμος δίπλα στην ΠΑΕ Άρης.

Για το ότι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είναι γνωστό πως είναι οπαδός άλλης ομάδας:

Δεν χωράνε οπαδικές κορώνες. Εμείς είμαστε εδώ για όλη την Θεσσαλονίκη. Και άλλη ομάδα της πόλης μας να βρισκόταν αυτήν την κατάσταση ο δήμος Θεσσαλονίκης θα στεκόταν δίπλα της. Εμείς είμαστε δίπλα σε όποιο σωματείο και όποιον δημότη το έχει ανάγκη.

Όπως βλέπουμε την ταλαιπωρία στην οποία βρίσκεται ο Ηρακλής.

Θεωρώ λοιπόν ότι ο δήμος, η περιφέρεια και όλοι οι φορείς πρέπει να στέκονται δίπλα σε κάθε δίκαιο αίτημα.

Για το αν ο Άρης θα δικαιωθεί:

Ο Άρης και ο κόσμος του όσα ήταν να πληρώσει τα πλήρωσε και με τον χειρότερο τρόπο. Μιλάμε για μία διαδικασία που τηρήθηκε όπως ζητούσε ο νόμος. Φτάνουμε σήμερα τόσα χρόνια μετά να μιλάμε για απαιτήσεις και απαγόρευση μεταγραφών. Πιστεύω ότι ο Άρης θα δικαιωθεί εκεί που πρέπει να δικαιωθεί.

Το πιο σημαντικό είναι να μπει στο μνημόνιο και η περίπτωση του Άρη.

Για τα όσα είπε ο ίδιος με τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Ο κ. Καρυπίδης με ενημέρωσε για το τι γίνεται, για τις κινήσεις που έχουν κάνει από κοινού με τον ερασιτέχνη. Μένει να γίνει και η συζήτηση με τον κ.Ζέρβα ώστε να δούμε το πως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Για το αν ο Κωνσταντίνος Ζέρβας προτίθεται να βρεθεί δίπλα στον Άρη αν χρειαστεί ακόμη και στην Αθήνα:

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα είναι δίπλα σε οποιαδήποτε ομάδα της πόλης μας. Το αν θα κατέβει σε μία κοινή κάθοδο δεν είναι κάτι που ξέρω, αλλά θεωρώ ότι θα είναι δίπλα σε κάθε ομάδα.

Για την Ευρωλίγκα και την πιθανότητα να γίνει σε Παλέ και Πυλαία:

Είναι τα μόνα γήπεδα που έχουμε στην πόλη μας. Δυστυχώς δεν έχουμε άλλα γήπεδα. Εμείς εδώ και 1,5 μήνα καταθέσαμε την πρόταση μας στην Euroleague να φέρουμε την διοργάνωση στην Θεσσαλονίκη αν ολοκληρωθεί.

Η πρόταση έχει τα δύο μεγάλα γήπεδα της πόλης, αλλά και τα μικρότερα ως προπονητήρια.

Εμείς προβάλλουμε τα πλεονεκτήματα που έχει η πόλη μας. Λίγα κρούσματα, πολλά νοσοκομεία, μικρές αποστάσεις στην πόλη και διαθέσιμα ξενοδοχεία.

Θα βοηθήσει όλο αυτό πολύ την Θεσσαλονίκη, μιλάμε για 15.000 διανυκτερεύσης σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Τα νεότερα θα υπάρχουν στα τέλη Μαΐου.

Για το κύπελλο Ελλάδος:

Ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί η διοργάνωση και θα πάρουμε το κύπελλο. Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι αν θα μπορέσουμε να το πανυγηρίσουμε όπως πρέπει.

Για τον μπασκετικό Άρη:

Πρέπει να ανοίξει αυτό το θέμα γιατί πονάει όλο τον κόσμο το να βλέπει τον μπασκετικό Άρη σε αυτήν την κατάσταση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button