ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Λεβαντόφσκι: «Δεν έχουμε μιλήσει για το 8-2, αυτό ανήκει στο παρελθόν»

Ευχαριστημένος από την υποδοχή που έχει στην ομάδα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, την πρώτη του ως παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Σε αυτή ο Πολωνός σέντερ φορ τόνισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος, από την υποδοχή που έχει στην ομάδα, ενώ παράλληλα ελπίζει ότι οι «μπλαουγκράνα» θα κάνουν το ποιοτικό άλμα που αναζητούν με τη δική του προσθήκη.

Μάλιστα ο ίδιος έσπευσε να τονίσει πως δεν έχουν σημασία, όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για την ευρεία επικράτηση της Μπάγερν κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 8-2, ο ίδιος τόνισε: «Πρέπει να πω ότι δεν έχουμε μιλήσει για αυτό. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είναι καλύτερα να μην κοιτάζουμε πίσω. Αυτή είναι η ιδέα μας».

Στην συνέχεια και σε ερώτηση που του έγινε για το πόσα χρόνια του απομένουν σε κορυφαίο επίπεδο, ο «Λέβα» τόνισε τα εξής: «Είναι δύσκολο να απαντήσω. Αισθάνομαι πολύ καλά σωματικά».

Αναφερόμενος στο αν «κουβαλά» μαζί του τη νοοτροπία νικητή, ο Πολωνός άσος είπε: «Το ελπίζω. Έχω πάντα στο μυαλό μου να κερδίζω το παιχνίδι και να σκοράρω το γκολ. Δεν έχει σημασία το παιχνίδι ή ο αντίπαλος. Πάντα διψώ να κερδίσω. Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες σε αυτή την ομάδα. Όλοι πρέπει να πάμε μαζί βήμα-βήμα».

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του, ο Λεβαντόφσκι δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, για την οποία είπε: «Μίλησα πολύ μαζί του για την τακτική. Μετά από αυτό, είναι πιο εύκολο να προσαρμοστώ σε οποιοδήποτε σύστημα. Άλλαξε τον τρόπο που βλέπω το ποδόσφαιρο, τον τρόπο που το καταλαβαίνω. Για μένα δεν είναι δύσκολο να βρω λύσεις στο γήπεδο γιατί έχω συνεργαστεί με υπέροχους προπονητές. Χάρη σε αυτόν [τον Πεπ] θα πρέπει να είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείς σε αυτό που ζητά ο Τσάβι».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button