Διεθνή

Λαπόρτα: «Κάθε φορά που η Μπαρτσελόνα πάει καλά επαναφέρουν την υπόθεση Νεγκρέιρα»

Ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα άφησε «αιχμές» για την υπόθεση Νεγκρέιρα, τονίζοντας πως το θέμα αναδεικνύεται από τα μίντια όταν η Μπαρτσελόνα πηγαίνει καλά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο νέο Spotify Καμπ Νόου.

Ημέρα δηλώσεων ήταν η σημερινή για τον Τζοάν Λαπόρτα. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μίλησε στα μίντια κατά τη Γενική Συνέλευση του κλαμπ και αναφέρθηκε σε πολλά σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους Μπλαουγκράνα.

Αρχικά, ο 62χρονος πρώην δικηγόρος αποκάλυψε πως το νέο Spotify Καμπ Νόου θα είναι πλήρως έτοιμο το 2026, έτσι ώστε οι φίλοι της ομάδας να απολαύσουν τη νέα αυτή εμπειρία, που όπως εξήγησε πλέον δεν αποτελεί όνειρο αλλά πραγματικότητα που… χτίζεται.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πολύκροτη «υπόθεση Νεγκρέιρα». Αφού είπε πως η Μπάρσα «κερδίζει» αυτή τη δικαστική διαμάχη, άφησε «αιχμές» προς τα μίντια. Ο λόγος; Όπως εξήγησε, σε κάθε διάστημα που η Μπαρτσελόνα έχει καλή απόδοση στο γήπεδο, η υπόθεση αυτή επαναφέρεται στην επικαιρότητα από τα ΜΜΕ, με σκοπό να βλάψει την εικόνα της ομάδας.

«Παλεύουμε ενάντια σε όλα και σε όλους. Το νιώθουμε κάθε μέρα. Παλεύουμε ενάντια σε αυτούς που υποστηρίζουν την «υπόθεση Νεγκρέιρα». Μας καταδίκασαν πριν μας δικάσουν», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των Καταλανών αναφορικά με το ζήτημα.

Τέλος, ο Λαπόρτα μίλησε και για τη μεταγραφή του Ντάνι Όλμο, αποκαλύπτοντας πως η Μπαρτσελόνα ξόδεψε 47 εκατομμύρια ευρώ, συν κάποια μπόνους για να κάνει δικό της τον πρώην άσο της Λειψίας, που τέθηκε και πάλι στη διάθεση του Χάνσι Φλικ, μετά από απουσία ενός μήνα!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button