Ποδόσφαιρο

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 2-2 : «Βροχή» τα γκολ και… μοιρασιά στη Λαμία

Πολύ ωραίο ματς στο ΔΑΚ, με τη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης να μοιράζονται βαθμούς (2-2) και εντυπώσεις στην 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση της Λαμίας τα είχε… όλα. Ανατροπές, γκολ και πέναλτι. Οι γηπεδούχοι για ακόμη μια αγωνιστική δεν κατάφεραν να φτάσουν στο πρώτο τους τρίποντο, μένοντας στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 2 πόντους. Από την άλλη, οι Αρκάδες με το βαθμό που… τσίμπησαν, ανέβηκαν στην 6η θέση της κατάταξης.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό από την άσπρη βούλα. Σε σέντρα του Ριέρα από τα δεξιά, ο Αντέτζο βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ο Τσαγκαράκης συμβουλεύτηκε και το VAR και έδωσε το πέναλτι, με τον Μπαράλες να ευστοχεί από τα 11 βήματα. 5ο γκολ στη σεζόν για τον άσο των Αρκάδων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, φτάνοντας στην ισοφάριση. Ο Ντέλετιτς στο 50′ ανατράπηκε στα όρια της περιοχής και ο διαιτητήςαφού είδε ο ίδιος την φάση, έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Ντέλετιτς το εκτέλεσε στο 57΄, κάνοντας το 1-1. Η Λαμία πίεσε μετά την ισοφάριση και έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Στο 69ο λεπτό, ο Τσούκαλος βρήκε τον χώρο έξω από την περιοχή του Παπαδόπουλου και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 78΄, ήρθε η απάντηση του Αστέρα, όταν ο Τασουλής σούταρε, ο Επασί έδιωξε, αλλά ο Ριέρα που ακολούθησε την φάση, πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-2.

Να σημειωθεί, πως στο 91′ ο Ιγκλέσιας έκανε χέρι στα όρια της περιοχής, ο Τσαγκαράκης έδωσε πέναλτι, αλλά μετά από συνεννόηση με το VAR πήρε πίσω την απόφασή του και έδειξε φαουλ εκτός περιοχής.

Μετά από 12 λεπτά καθυστερήσεων, η αναμέτρηση έληξε με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Μπαχανάκ, Ρόμανιτς, Μπουλούλης(90+9′ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο, Αραμπούλι(66′ Τσούκαλος), Καραμάνος, Ντέλετιτς(78′ Βασιλακάκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο(76′ Μπ. Φερνάντεθ), Βαλιέντε(88′ Iγκλέσιας), Ριέρα(88′ Αλί Μπαμπά), Σίτο(76′ Γκόμες), Κρέσπι(66′ Τιλίκα), Μπαράλες

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button