Ποδόσφαιρο

Λαμία-Άρης (2-2): Πολύ κακός στο πρώτο μέρος, αντέδρασε σε διάστημα τριών λεπτών και έφυγε με την ισοπαλία

O Άρης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, μέσα σε ένα τρίλεπτο «φωτιά» στο δεύτερο ημίχρονο έφετε το ματς στα «ίσα», έκανε το 2-2 και πλέον είναι ..μια «ανάσα» και μαθηματικά από την συμμετοχή του στα play off!

Πρώτο ημίχρονο!

Χωρίς ρυθμό ξεκίνησε το ματς για τον Άρη που φάνηκε σαν «υπνοτισμένος» μη μπορώντας να δημιουργήσει και να «απειλήσει». Η Λαμία αρκετά νωρίς στο 12′ κέρδισε πέναλτι (σωστή απόφαση από τον διαιτητή Φωτιά) με τον Βέλεθ να γλιστράει αλλά άθελα του ανέτρεψε αντικανονικά τον αντίπαλο του.

Σωτήρια επέμβαση του Κουέστα που κράτησε το 0 στην εστία του όχι όμως για πολύ. Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν την κακή εμφάνιση δείχνοντας αρκετά αποπροσανατολισμένοι και χωρίς τον έλεγχο της μπάλας. Ο Αραβίδης εκμεταλλέυτηκε αυτή την έλλειψη οργάνωσης και σε μια κόντρα άνοιξε το σκορ για την Λαμία (1-0) στο 24′.

Κάπως έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να μην μπορεί να βρει τα πατήματα του κάνοντας μόνο μια ευκαιρία με ένα σουτ του Σάσα.

Δεύτερο ημίχρονο!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε εφιαλτικά για τον Άρη καθώς στο 48′ μετά από ένα ανούσιο κόρνερ που παραχώρησε ο Κόρχουτ, ο Αραβίδης και πάλι βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή κάνοντας το 2-0 παγώνοντας τους «κιτρινόμαυρους» για τους οποίους η κατάσταση γινόταν όλο και πιο δύσκολη.

Άμεση αντίδραση

Και ενώ ο Άρης φαινόταν αδύναμος και ανίκανος να αντιδράσει σε αυτό το 2-0 σαν να τα είχε ..παρατήσει από το 48′, μέσα σε διάστημα τριών μόλις λεπτών «φωτιά» πέτυχε δύο γκολ και έφτασε στην ισοφάριση.

Ο Λάρσον με μια εκπληκτική βολίδα μείωσε σε 2-1 στο 52′ ενώ ο Ιντέγε μόλις δύο λεπτά μετά στο 54’έπειτα από εξαιρετική πάσα του Γκάμα πρόλαβε τον Θεοδωρόπουλο διαμορφώνοντας το 2-2

Από εκεί και πέρα οι ρυθμοί «έπεσαν» με τον Άρη να είναι εμφανώς καλύτερος και με μεγαλύτερο έλεγχο της μπάλας, ωστόσο δεν είχε την μεγάλη ευκαιρία να «απειλήσει» και να ανατρέψει το αρχικό εις βάρος του σκορ. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα, δεν τις αξιοποίησαν όμως όπως έπρεπε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button