Ποδόσφαιρο

Λίγκα: Τι άλλο αναφέρθηκε στο Δ.Σ. και οι οδηγίες σχετικά με τον κορονοϊό

Το Δ.Σ. της Λίγκας ασχολήθηκε και με άλλα σημαντικά θέματα όπως το πως μπορεί να επηρεάζει ο κορονοϊός την αγωνιστική αδράνεια, τους παίκτες και τις ομάδες

Το Δ.Σ. στην Λίγκα συζήτησε και για τις επιπτώσεις από τον κορονοϊό στο ποδόσφαιρο. Το πως θα γίνει η διαχείριση στην αδράνεια των παικτών λόγω έλλειψης ποδοσφαιρικής δράσης και άλλα σημαντικά θέματα, που προκύπτουν. Επίσης για τις απαιτούμενες και συνεχείς επαφές με το Υπουργείο Υγείας αλλά και την ΕΠΟ. Η Λίγκα από μέρους της εξέδωσε και ανακοίνωση για τον κορονοϊό, που αναφέρει:

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, σύσσωμη η Super League με υπευθυνότητα τονίζει την αδήριτη ανάγκη να σεβαστούν όλοι ανεξαιρέτως, τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιοι φορείς, το υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19. Ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε πολίτης της Ελλάδας, μπορεί και πρέπει να προτάξει την ατομική ευθύνη, για το συλλογικό καλό. Ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε πολίτης της Ελλάδας, πρέπει να δώσει τη δική του μάχη , ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να βγούμε νικητές από αυτή τη δοκιμασία, την πανδημία που πλήττει όλο τον κόσμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button