ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ μάχονται με φόντο τον τελικό του Champions League

Συνεχίζεται απόψε η δράση στο Champions League με τον δεύτερο ημιτελικό, καθώς στις 22:00 η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ τη Βιγιαρεάλ.

Aπόψε στις 22:00 η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ την έκπληξη του θεσμού, Βιγιαρεάλ, για τον πρώτο αγώνα για τους «4» του Champions League.

Στόχος των δύο ομάδων είναι να καταφέρουν από σήμερα να πάρουν ένα καθαρό προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας με φόντο το ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στον προηγούμενο γύρο η Λίβερπουλ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μπενφίκα και μετά την εκτός έδρας νίκη της όλα ήταν πιο εύκολα στον επαναληπτικό. Από την άλλη πλευρά η Βιγιαρεάλ συνέχισε τις εκπλήξεις, καθώς στον πρώτο αγώνα της σειράς είχε επικρατήσει με 1-0 της Μπάγερν Μονάχου, ενώ και στη Γερμανία κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 1-1 και μαζί και την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League.

Στα αγωνιστικά ο Κλοπ το πιο πιθανό είναι πως δεν θα έχει τον Φιρμίνο στην διάθεση του, αλλά ούτε και τον Κώστα Τσιμίκα που δεν έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Επιπλέον και ο Έμερι αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Πίνο, ενώ ούτε ο Μορένο είναι 100% έτοιμος για να ξεκινήσει στο παιχνίδι και το πιθανό είναι ότι θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ (4-3-3): Αλισον – Αλεξάντερ-Αρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα – Σαλάχ, Ζότα, Μανέ.

Bιγιαρεάλ (4-2-3-1): Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν – Καπού, Παρέχο – Τσουκουέζε, Λο Τσέλσο, Κοκλέν – Ντανζούμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button