ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Λέει «όχι» στην παραχώρηση του Στέρλινγκ η Σίτι!

Καμία διάθεση δεν έχει η Μάντσεστερ Σίτι να παραχωρήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος ακούγεται έντονα για την Μπαρτσελόνα, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η Μπαρτσελόνα, επιμένει για την απόκτηση του 26χρονου Άγγλου μεσοεπιθετικού. Ειδικά μετά την έλευση του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία, οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να ενισχυθούν στα «φτερά» της επίθεσης και θεωρούν ότι η περίπτωση του Στέρλινγκ είναι ιδανική.

Βέβαια, η υπόθεσή του δεν είναι καθόλου εύκολη για την Μπαρτσελόνα. Μπορεί πριν από μερικές ημέρες να κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα ότι η Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε για τον δανεισμό του τον Ιανουάριο, ωστόσο η κατάσταση φαίνεται να έχει πάρει διαφορετική τροπή το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mirror», ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει άλλα σχέδια για το μέλλον του Ραχίμ Στέρλινγκ, μιας κι επιθυμία του είναι να τον διατηρήσει μέχρι το τέλος της σεζόν στο ρόστερ. Μάλιστα, η διοίκηση θα επιδιώξει την πώλησή του το προσεχές καλοκαίρι και δεν πρόκειται να δεχθεί καμία πρόταση μέχρι τότε.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι οι «Πολίτες» θα ανάψουν το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του, όταν βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Κάπως έτσι οι ελπίδες των «μπλαουγκράνα» για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ τον Γενάρη μειώνονται, μιας και θα χρειαστεί να περιμένουν την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο νεαρός άσος, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να αποχωρήσει φέτος από τη Σίτι, μιας και την τρέχουσα σεζόν έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, μετρώντας τέσσερις συμμετοχές, με απολογισμό ένα τέρμα και μια ασίστ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button