Μπάσκετ

Λάππας για Τολιόπουλο: «Αυτά μπορούν να τα κάνουν εκείνος και ο Σλούκας, κανένας άλλος»!

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Λάππας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Δασκάλου:

Για τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ:

Όχι διπλό, διπλάρα ήταν στα Λιόσια. Η ομάδα έπαιξε με έναν αντίπαλο με μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά έχει μέταλλο και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.

Μπορεί να γίνουν κάποια τεχνικά ή μπασκετικά λάθη, αλλά η ομάδα έδειξε ότι έχει καρδιά και ψυχή, έχει παιδιά που δεν θα διαστάσουν να πάρουν ευθύνες, έχει μαχητικότητα.

Για τον Τολιόπουλο:

Ο Τολιόπουλος με έχει εκπλήξει, θέλω να το δώσω τα συγχαρητήρια μου. Αν θέλουμε να δούμε Έλληνες παίκτες που να μπορούν να αναλάβουν τέτοια ευθύνη στο τέλος ενός αγώνα, είναι ο Σλούκας και ο Τολιόπουλος, τέλος. Όλοι οι υπόλοιποι παιχταράδες να είναι, δεν μπορούν να το κάνουν με αυτή τη συχνότητα.

Για το Άρης-Μπουργκ:

Το ρεκόρ της στη διοργάνωση τα λέει όλα. Η Μπουργκ είναι μία ομάδα που παίζει κυνικό μπάσκετ. Και εκεί η ήττα του Άρη ήταν με επτά πόντους, δεν διέλυσε τον Άρη, αλλά τον κέρδισε. Είναι μία κυνική ομάδα, με πολλούς παίκτες και επιλογές.

Για το πως θα προσεγγίσει το ματς ο Καστρίτης:

Τον κόουτς Καστρίτη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, για εμένα είναι ευτυχία να βλέπω έναν προπονητή που έχει πλάνο, μου αρέσει που ο Άρης δεν αλλάζει προπονητές. Είναι τυχερός ο Άρης που έχει όλο αυτό το σταφ, από τον Γιάννη τον Νκητάκη μέχρι τον Καστρίτη.

Είναι βέβαιο ότι σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Άρης θα βασιστεί στην άμυνα του, θεωρώ ότι το ξύλο θα είναι ανελέητο, δεν θα είναι ένα παιχνίδι όπως με την ΑΕΚ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button