Ποδόσφαιρο

Κ21 Ελλάδα – Νησιά Φερόε 3-0: Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Παναγίδης

Η Εθνική Ελλάδας Κ21 επικράτησε άνετα με 3-0 των Νησιών Φερόε στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και βρέθηκε στη 2η θέση του 6ου προκριματικού ομίλου του Euro 2025.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τους αγώνες με Πορτογαλία και Κροατία και μπορεί να ελπίζει για την κατάληψη μιας εκ των δύο κορυφαίων θέσεων του ομίλου.

Τα Νησιά Φερόε άρχισαν με μια διπλή ευκαιρία, όμως από το 5′ και μετά η “γαλανόλευκη” πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Χρήστο Τζόλη να σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι με το εθνόσημο.

Η Ελλάδα είχε την κυριαρχία και στη συνέχεια, όμως κατάφερε να σκοράρει ξανά στο 2ο μέρος, με τον Γιώργο Κούτσια. Ο επιθετικός της Σικάγο Φάιερ σκόραρε στο 50′, όμως μισή ώρα αργότερα ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής χτυπώντας αντίπαλο εκτός φάσης, με συνέπεια να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νίκος Ζουγκλής από ασίστ του Κούτσια στο 57′, κλειδώνοντας τους βαθμούς της νίκης για την Ελλάδα.

O Mιχάλης Παναγίδης πήρε λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι, καθώς μπήκε ως αλλαγή στο 87΄.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Τσοπούρογλου (46′ Κουρφαλίδης), Κωνσταντόπουλος, Κωστής (69′ Παναγιώτου), Κίτσος, Κρυπαράκος, Καραμπέρης, Δαρέλας (86′ Νιάρχος), Ζουγκλής (69′ Μπελεβώνης), Κούτσιας, Τζόλης (87′ Παναγίδης).

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ: Α. Πέτερσεν, Γιοχάνεσεν (87′ Κάλσμπεργκ), Μπ. Πέτερσεν, Ρούσμποργκ, Α Μπρούνι (46′ Άγκναρσον), Μνένεϊ, Έρεγκαρντ (75′ Έλινγκσγκαρντ), Νταμ, Σαμουέλσεν (63′ Σέρενσεν), Νίλσεν (63′ Νταλ Όλσεν), Μπάρνταρσον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button