Ποδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Κ19: Γκολ και θέαμα στο ντέρμπι (ΠΑΟΚ-Άρης 2-2)

ΠΑΟΚ και Άρης πρόσφεραν θέαμα στο ντέρμπι της Κ19 της Super League και έμειναν στο 2-2.

Θέαμα και γκολ πρόσφεραν στο γήπεδο της Σουρωτής οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ και του Άρη. Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Κ19, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 2-2.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό και να ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Παπαγεωργίου χρίστηκε σκόρερ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης και έδωσε το προβάδισμα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Άρης στο 35ο λεπτό ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Καραμανλή. Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Μπαταούλα στο 50ο λεπτό.

Ο Άρης ωστόσο κατάφερε ξανά να βρει απάντηση και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αγοραστό.

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ Κ19 (Πέτρος Τσιαπακίδης): Μπελερής, Κούπενος, Αβράμπος, Μπαταούλας, Κοσίδης, Σνάουτσνερ, Τσομπάνης(67΄ Χατσίδης), Καλαϊτσίδης(67΄Πολιτάκης), Μύθου(80΄Μαχαμαντού), Παπαγεωργίου(80΄ Αλμασίδης) , Πολυκράτης(74΄Ντούνγκα).

Άρης Κ19 (Γρηγόρης Παπαδόπουλος): Κυριαζής, Δουπατσής (80′ Τότσικας), Καζαντζίδης, Κούλα, Σεβαστίδης, Βέργας (80′ Aγοραστός), Γεωργίου, Καραμανλής, Χαρούπας, Καρακώστας (30΄Μπάκας).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button