Γενικά

Κύργιος: «Είχα σκέψεις αυτοκτονίας, έκανα καταχρήσεις – Είμαι εδώ για όποιον αισθάνεται μόνος»

Ο Νικ Κύργιος αναφέρθηκε σε μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής του, αποκαλύπτοντας ότι έκανε χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών, ενώ προέτρεψε όσους αισθάνονται πιεσμένοι ψυχολογικά να μιλήσουν.

Ο Νικ Κύργιος αποφάσισε να προβεί σε «εξομολόγηση», μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, όπου αποκάλυψε την δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν τρία χρόνια και όλα όσα την συνόδευσαν.

Παράλληλα, ο ομογενής τενίστας δήλωσε και διαθέσιμος για όποιον θέλει να μιλήσει, ενώ τόνισε ότι πλέον έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

 «Αυτός ήμουν εγώ πριν από 3 χρόνια στο Australian Open. Οι περισσότεροι θα υπέθεταν ότι τα πήγαινα καλά ψυχικά ή ότι απολάμβανα τη ζωή μου… Ήταν μια από τις πιο σκοτεινές μου περιόδους. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, στο δεξί μου χέρι μπορείτε να δείτε τον αυτοτραυματισμό μου. Είχα σκέψεις αυτοκτονίας και κυριολεκτικά πάλευα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πόσο μάλλον να παίξω μπροστά σε εκατομμύρια. Ήμουν μοναχικός, καταθλιπτικός, αρνητικός, έκανα κατάχρηση αλκοόλ, ναρκωτικών, απωθούσα την οικογένεια και τους φίλους μου. Ένιωθα σαν να μην μπορούσα να μιλήσω ή να εμπιστευτώ κανέναν. Αυτό ήταν αποτέλεσμα του να μην ανοίγομαι και να αρνούμαι να στηριχτώ στα αγαπημένα μου πρόσωπα και απλώς να πιέσω τον εαυτό μου σιγά σιγά για να είμαι θετικός», σημείωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι η καθημερινή ζωή μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά κουραστική, μερικές φορές αδύνατη. Καταλαβαίνω ότι νιώθεις ότι αν ανοιχτείς μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι αδύναμος ή φοβισμένος. Σου λέω αυτή τη στιγμή, δεν πειράζει, δεν είσαι μόνος. Έχω περάσει εκείνες τις στιγμές που φαινόταν ότι αυτές οι θετικές ενεργειακές δονήσεις δεν θα γίνονταν ποτέ πραγματικότητα. Παρακαλώ, μην αισθάνεσαι σαν να είσαι μόνος, αν αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να μιλήσεις σε κανέναν, είμαι εδώ. Είμαι περήφανος που λέω ότι έχω γυρίσει εντελώς τον εαυτό μου και έχω εντελώς διαφορετική άποψη για τα πάντα, δεν θεωρώ δεδομένη ούτε μια στιγμή. Θέλω να μπορέσεις να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου και να χαμογελάσεις. Αυτή η ζωή είναι όμορφη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button