Ποδόσφαιρο

Κύπελλο: Μόνο σε Χαριλάου και Λεωφόρο θα έχει VAR!

Από τα οκτώ παιχνίδια της φάσης των «16» του Κυπέλλου, μόνο τα δύο θα διεξαχθούν με VAR, το οποίο ήταν… προαιρετικό και με έξοδα των ομάδων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έγινε γνωστό από πλευράς ΕΠΟ, με VAR θα διεξαχθούν μόνο τα ματς Άρης – ΟΦΗ και Παναθηναϊκός – Βόλος, καθώς το ζήτησαν οι ομάδες (υπήρξε αίτημα προς την Ομοσπονδία από Άρη και Παναθηναϊκό). Κατά τα λοιπά; Σε κανένα από τα υπόλοιπα έξι ματς η διαιτητική ομάδα δεν θα έχει τη βοήθεια του VAR, όπως αποδεικνύεται και από τη σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ για τους ορισμούς των διαιτητών.

Υποδομή για VAR υπάρχει στο ΟΑΚΑ (ΑΕΚ – Κηφισιά), στο ΔΑΚ Λαμίας (Λαμία – Ιωνικός) και στο Πανθεσσαλικό (Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός), αλλά οι αντίπαλοι προφανώς δεν «καίγονταν» για τη λειτουργία του VAR.

Στη Λιβαδειά (Λεβαδειακός – Ολυμπιακός), στο Αλκαζάρ (ΑΕΛ – ΠΑΟΚ) και στον Αγιο Νικόλαο (ΑΟΑΝ – Αναγέννηση Καρδίτσας) δεν υπάρχει υποδομή για VAR. Αν οι γηπεδούχοι ήθελαν να διεξαχθούν τα παιχνίδια με VAR έπρεπε να δηλώσουν άλλη έδρα, στην οποία θα ήταν δυνατή η λειτουργία του. Δεν το έκαναν κι έτσι σ’ αυτά τα παιχνίδια οι διαιτητές που ορίστηκαν θα σφυρίξουν με τον… πατροπαράδοτο τρόπο.

Αξιοσημείωτο, απίστευτο κι όμως ελληνικό: στις ρεβάνς αγώνων που θα διεξαχθούν χωρίς VAR, ανάλογα με τη βούληση των ομάδων μπορεί να δούμε και VAR, αν ασφαλώς τα γήπεδα το «υποστηρίζουν»! Δηλαδή στο ΠΑΟΚ- ΑΕΛ, το Ολυμπιακός – Λεβαδειακός, το Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου, το Ιωνικός – Λαμία…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button