Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Οι πιθανές ημερομηνίες των ημιτελικών

Η φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, έτσι διαμορφώθηκε ο “χάρτης” των τεσσάρων ομάδων και αυτό που μένει είναι οι ημερομηνίες που θα γίνουν οι αναμετρήσεις.

Παναιτωλικός-Άρης και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός είναι τα δύο ζευγάρια, από τα οποία θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού. Το ερώτημα είναι πλέον πότε θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί.

Εδώ και πολύ καιρό υπήρχε η πληροφορία ότι οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Ένα πλάνο όμως που είναι πιθανό να αλλάξει, ώστε όλα τα ματς να έχουν κόσμο, αφού την άλλη εβδομάδα δεν θα έχει αρθεί ακόμα το μέτρο των κλειστών γηπέδων που πήρε η κυβέρνηση πριν περίπου δύο μήνες.

Σύμφωνα με το νέο πλάνο που έχει πέσει στο τραπέζι, οι ημιτελικοί Άρη και Παναιτωλικού θα διεξαχθούν στις 14 και 22 Φεβρουαρίου, σε Αγρίνιο και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Εφόσον γίνει αυτό, οι κιτρινόμαυροι θα έχουν ένα “γεμάτο” δεύτερο μισό Φλεβάρη παίζοντας κατά σειρά με ΠΑΣ Γιάννινα (10/02), Παναιτωλικό (14/02), Ατρόμητο (17/02), Παναιτωλικό (22/02) και Βόλο (25/02). Τα δύο τελευταία θα είναι και τα πρώτα εντός έδρας μετά από έναν κύκλο αγώνων μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button