Ποδόσφαιρο

Κυρίαρχος στην λεωφόρο! Πάτησε τον Παναθηναϊκό και πήρε διπλό δυάδας (1-2)

Ένα πολύ σημαντικό διπλό πήραν οι κιτρινόμαυροι με ανατροπή, παίζοντας στο μισό γήπεδο τον Παναθηναϊκό για 45 λεπτά.

«Κρύο» γκολ και χαμένο πέναλτι:

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τον Άρη να πιέζει ψηλά και να έχει την κατοχή, να μην μπορεί όμως να σκοράρει ή να φτιάξει ευκαιρίες.

Ο Άρης απείλησε στο 9′ με κεφαλιά του Μπερτόγλιο που όμως πήρε ύψος, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να μην αλλάζει. Στο 24′ ο Τζέγκο απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, χωρίς όμως να ανησυχεί ιδιαίτερα τον Διούδη.

Και με τους κιτρινόμαυρους να διατηρούν μία ανούσια κατοχή, στο 31ο λεπτό ο Τζέγκο έκανε ένα λάθος που επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να βγει γρήγορα μπροστά με τον Σανκαρέ να βρίσκει μόνος του την μπάλα με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Άρη για το 1-0.

Στα πρώτα λεπτά μετά το γκολ οι παίκτες του Μάντζιου δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, με τον Μάνο να προσπαθεί να αιφνιδιάσει με ένα βολ-πλανέ στο 39′, χωρίς όμως επιτυχία.

Η μεγάλη φάση του Άρη ήρθε στο 41′ όταν έγινε πέναλτι πάνω στον Ροζ που σφύριξε ο Εσθονός, με τον Μάνο να παίρνει την μπάλα για να το εκτελέσει, αλλά να σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Διούδη.

Kόκκινη ο Μαουρίτσιο, ανατροπή-express για τον Άρη:

Ο Άρης μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και έχασε μία σημαντική διπλή ευκαιρία στο 49′ με Μαντσίνι και Μπεδρτόγλιο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τζέγκο πήρε (σωστή) δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Μαουρίτσιο.

Άμεσα οι κιτρινόμαυροι πήραν την κυριαρχία του ματς, πίεσαν ασφυκτικά και μετά από δέκα λεπτά βρήκαν την ισοφάριση με πλασέ του Μάνου από το σημείο του πέναλτι, όπου βρέθηκε μετά από λάθος του Μολό.

Μόλις τρία λεπτά μετά χάρη στην υπερπροσπάθεια του Μαντσίνι στρώθηκε η μπάλα για ένα δυνατό σουτ στον Γκάνεα, ο Διούδης έκανε την επέμβαση αλλά ο Ματέο Γκαρσία πήρε το ριμπάουντ για το 1-2!

Ο Άρης συνέχισε να είναι καλύτερος του αντιπάλου του, ενώ στο 79′ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μάνο, με τον Μαντσίνι να περιμένει λίγο πιο πίσω την μπάλα για να πλασάρει σε κενή εστία.

Οι κιτρινόμαυροι δεν δέχθηκαν καθόλου πίεση έως το 90ο λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες ευκαιρίες για γεμίσματα, χωρίς όμως επιτυχία.

Έτσι ο Άρης πήρε ένα τεράστιο διπλό, που του δίνει τεράστιο προβάδισμα για την Ευρώπη, ενώ τον κάνει να πατήσει πολύ γερά στα πόδια του για την δεύτερη θέση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button