Μπάσκετ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Αυτοκράτορα!

Δείτε παρακάτω τις πληροφορίες.

Πλέον, στην διάθεση του κόσμου είναι τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2024/25.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ με όλες τις λεπτομέρειες: 

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει ότι από σήμερα Παρασκευή 21/06, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ολοκληρώθηκε μία συναρπαστική σεζόν για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη. Μία σεζόν που τη βρήκε να επιστρέφει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο της Ευρώπης, ήτοι το BKT EuroCup, αλλά και στην πρώτη τετράδα της Stoiximan Basket League μετά από επτά χρόνια.

Οι συγκινήσεις που ζήσαμε ΜΑΖΙ, ήταν πολλές. Πάμε για… περισσότερες!

Με εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στο BKT EuroCup της περιόδου 2024-25 και τη «δίψα» για ακόμα μία πολύ καλή πορεία και εντός συνόρων, καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να κάνει αυτό που ξέρει όσο λίγοι: Να γεμίσει το «Nick Galis Hall» και να δημιουργήσει νέες εικόνες που θα κάνουν τον γύρο (όχι πλέον μόνο της Ελλάδας, αλλά) ολόκληρης της Ευρώπης.

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, εσείς, ο κόσμος και η «ψυχή» του ΑΡΗ, εξασφαλίζετε μία θέση στον «ναό» του μπάσκετ για όλη τη χρονιά, ώστε να μη χάσετε λεπτό από τη δράση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα, αυξάνετε τη δυναμική της ομάδας, η οποία φέτος έχει ως στόχο να κάνει ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας! Επίσης, της δίνετε την απαραίτητη οικονομική ανάσα, την ώρα που η εξυγίανση της ΚΑΕ βρίσκεται στην τελική ευθεία της, αλλά και την ώθηση για να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό σύνολο, που θα αντιπροσωπεύσει επάξια το μέγεθος του ΑΡΗ Midea.

https://e9c048660600395176b866dc0e81d2f4.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Ενημερώνουμε ότι σε πρώτη φάση θα διατεθούν μόνο ενιαία εισιτήρια διαρκείας, τα οποία αφορούν και στη Stoiximan Basket League και στο BKT EuroCup. Τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα κυκλοφορήσουν και ακόμα δύο «πακέτα», ξεχωριστά για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Αυτό γίνεται, ώστε πρώτιστα, οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν το ενιαίο εισιτήριο διαρκείας, να έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν τις θέσεις που επιθυμούν, χωρίς αυτές να δεσμεύονται από τα μεμονωμένα «πακέτα».

Όλοι στο γήπεδο για μία συναρπαστική σεζόν!

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (Basket League + ΒΚΤ EuroCup)

ΘΥΡΕΣ   ΕΝΙΑΙΟ Εισιτήριο Διαρκείας 2023-2024
ΘΥΡΕΣ 1-4-7-10   280 €
ΘΥΡΑ 2Β-3Β   280 €
ΘΥΡΑ 8Β-9Β   280 €
ΘΥΡΑ 2Α-3Α   410 €
ΘΥΡΑ 8Α-9Α   360 €
GOLD   950 €
PLATINUM   4.000 €
COURT SIDE   4.000 €
 

Στο ενιαίο πακέτο διαρκείας περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες της κανονικής περιόδου και των play-offs της Basket League και όλοι οι αγώνες της κανονικής περιόδου του BKT EuroCup.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea διατίθενται:

*Από την Τρίτη 25/06, μέσω της μπουτίκ της ΚΑΕ (Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00  19:00).

*Από την πλατφόρμα της More (more.com), στo παρακάτω link:

https://www.more.com/sports/kae-aris-eniaio-eisitirio-diarkeias-2024-2025/

Για τη διά ζώσης αγορά των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η πώληση εισιτηρίων Court Side και Platinum είναι δυνατή μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη VIVA.

ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του κόσμου και τις επιταγές της δύσκολης εποχής που ζούμε, διατηρεί τις δόσεις για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Συγκεκριμένα:

-Έως τρεις δόσεις για όλες τις θύρες, με την αγορά εισιτηρίου από την μπουτίκ και τη VIVA.

-Έως τέσσερις δόσεις για τα εισιτήρια Gold – Platinum – Court Side ΜΟΝΟ από την μπουτίκ.

!! Όσοι έχουν πιστωτική ή χρωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, μπορούν, μετά την πληρωμή του εισιτηρίου, να μετατρέψουν το ποσό σε άτοκες δόσεις (μέχρι 12) μέσω Winbank.

!! Σημειώνεται ότι δικαίωμα για να βάλουν τα εισιτήρια διαρκείας σε δόσεις, θα έχουν οι φίλαθλοι που θα τα αγοράσουν τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο (έως τις 31/08).

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Παιδιά Από 7-14 ετών40% (ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΓΟΝΕΑΣ) ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
Φίλαθλοι εκτός Νομού Θεσσαλονίκης25%
ΑΜΕΑ (Αναπηρία άνω του 67%)25%
Φοιτητές – Άνεργοι20%

Για κάθε έκπτωση που δικαιούται ο φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίσει το σχετικό έγγραφο (εκκαθαριστικό σημείωμα για τους εκτός νομού Θεσσαλονίκης, κάρτα φοιτητή, δελτίο ανεργίας, γνωμάτευση ΑΜΕΑ). Συνεπώς οι εκπτώσεις δεν είναι δυνατές μέσω MORE.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Ενημερώνουμε ότι για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, είναι απαραίτητη η κατοχή Κάρτας Φιλάθλου.

Η Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ ξεκίνησε το 2019 και αφορά αποκλειστικά στην ενίσχυση του Α.Σ. ΑΡΗΣ και των τμημάτων του. Κοστίζει 10 ευρώ και έχει ισχύ για όλη τη σεζόν 2024-25. Κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι του ΑΡΗ την αγοράζουν μία φορά και ισχύει για ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο.

Η αγορά της Κάρτας Φιλάθλου θα γίνεται είτε από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea (μόνο με μετρητά), είτε από τη More στη διεύθυνση: https://www.more.com/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2024-2025/

Η Κάρτα Φιλάθλου είναι απαραίτητη και για την αγορά παιδικού εισιτηρίου.

ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, έχουν δικαίωμα να κρατήσουν τις θέσεις τους μέχρι τις 07/07. Από εκεί και πέρα, οι θέσεις ελευθερώνονται για όλους τους φιλάθλους.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV WALLET

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι από την προσεχή σεζόν στο μπάσκετ, ισχύουν νέα μέτρα αναφορικά με την είσοδο στο γήπεδο.

Η είσοδος γίνεται πλέον μέσω ταυτοποίησης από το Gov.gr Wallet και όχι με τα παραδοσιακά καρτελάκια διαρκείας, ή εισιτήρια αγώνων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button