Ποδόσφαιρο

Κυκλοφορούν τα διαρκείας, στηρίζει ο κόσμος!

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-23, με τον κόσμο έτοιμο να αγκαλιάσει την ομάδα ακόμη περισσότερο.

Η νέα σεζόν δεν θα αργήσει να ξεκινήσει, με τον ποδοσφαιρικό Άρη να συγκεντρώνεται στα μέσα Ιούνη και να έχει πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση στις 21 Ιουλίου, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2022-23 δεν θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν, με τη στήριξη του κόσμου να είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Μην ξεχνάμε ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης πληρώνει και τις αμαρτίες του παρελθόντος, με το ποσό που έχει φύγει από ταμεία της ΠΑΕ Άρης να ξεπερνά τα 4.000.000 ευρώ. Όσο περισσότερα εισιτήρια διαρκείας δώσει η ΠΑΕ, τόσο πιο ισχυρό θα είναι το μήνυμα σε όλα τα κέντρα αποφάσεων, πως ο Άρης είναι ενωμένος και δυνατός κόντρα σε όσα απεργάζονται εναντίον του οι εχθροί του.

Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχει ένας ανηλεής πόλεμος εναντίον του Άρη, που δεν πρόκειται να σταματήσει, με τα εξωαγωνιστικά “χαστούκια” που έχουν δώσει οι κιτρινόμαυροι φέτος να είναι συνεχόμενα. Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, να στηρίξει πιο μαζικά και αποφασιστικά από κάθε άλλη χρονιά την αγαπημένη του ομάδα, πάντα μέσα στις δυνατότητές του…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button