Μπάσκετ

Κουζέλογλου: «Συγκέντρωση και σοβαρότητα»

Ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό μίλησε ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Το μπλογκ του Έλληνα φόργουορντ του Άρη αναφέρει: “Καλησπέρα σε όλες και σε όλους! Εύχομαι το 2021 να φέρει υγεία σε όλον τον κόσμο, αλλά και την επιστροφή στην κανονικότητα, ώστε να τελειώσει όλο αυτό που περνάμε από τους πρώτους μήνες του 2020.

Στο πρώτο μας παιχνίδι για τον καινούργιο χρόνο, αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Ιωνικό, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ του, με ορισμένες ποιοτικές προσθήκες. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία εμφανίζεται πιο δυνατή, όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της.

Εμείς προερχόμαστε από μια ήττα στην έδρα μας, την οποία θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας, γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες αγωνιστικές.

Για να κερδίσεις έναν εκτός έδρας αγώνα, οφείλεις να παρουσιαστείς συγκεντρωμένος και σοβαρός από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Επίσης, ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι η ενέργεια, που θα πρέπει να βγάλεις στο παρκέ και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Είναι πράγματα, τα οποία θα πρέπει να διαθέτουμε, αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button