Μπάσκετ

Κουζέλογλου: «Μείναμε ενωμένοι, θα συζητήσω με την ομάδα για την ανανέωση»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Στο λεωφορείο μπαίνω» φιλοξενήθηκε ο παίκτης του μπασκετικού Άρη, Γιάννης Κουζέλογλου.

Aναλυτικά όσα είπε στον Πάρη Τρικαλιώτη:

Για τον τραυματισμό του: «Ήταν ένα διάστρεμμα, όχι κάτι σοβαρό. Κάνω τις φυσιοθεραπείες που πρέπει, ακολουθώ και ένα ασκησιολόγιο και θα είμαι καλά πολύ σύντομα πιστεύω».

Για τη συνέχεια του Άρη και την πιθανότητα εισόδου στα πλέι οφ: «Δεν έχουμε συζητήσει για κάτι συγκεκριμένο. Πηγαίνουμε σε κάθε ματς και το βλέπουμε ξεχωριστά. Σίγουρα θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τη σεζόν που ολοκληρώνεται: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιες νίκες παραπάνω, για διάφορους λόγους δεν το καταφέραμε. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα, ωστόσο συνεχίσαμε ενωμένοι. Εγώ ασχολούμαι με όσα πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, ακούω τους προπονητές μου και δεν κοιτάω έξω από αυτό».

Για την κλήση του στην Εθνική: «Υπήρχε εμπιστοσύνη από τον Άρη και αυτό το επέστρεψα στην ομάδα. Νιώθω πολύ χαρούμενος για αυτό που έγινε, χρειάστηκε πολλή δουλειά βέβαια μέσα στο γήπεδο και ήρθε η επιβράβευση. Είναι ευλογία και τιμή να καλείσαι για την Εθνική».

Για την πολύ καλή του χρονιά με τον Άρη: «Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Αλλιώς ήταν τα πράγματα στο Λαύριο, αλλιώς στον Άρη. Η ομάδα με εμπιστεύτηκε, μου έδωσε χρόνο και εγώ προσπάθησα να τον κερδίσω μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Όλα παίζουν τον ρόλο τους, με βοήθησαν και οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου».

Για την επόμενη σεζόν: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους ανθρώπους του Άρη για την επόμενη χρονιά. Δεν κοιτάω τι θα γίνει αύριο, μένω στο σήμερα. Θα συζητήσω με όποιον πρέπει για να πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση. Θα πάμε βήμα-βήμα».

Για την επόμενη σεζόν: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους ανθρώπους του Άρη για την επόμενη χρονιά. Δεν κοιτάω τι θα γίνει αύριο, μένω στο σήμερα. Θα συζητήσω με όποιον πρέπει για να πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση. Θα πάμε βήμα-βήμα».

Για το πρότζεκτ του Άρη με τους νέους παίκτες: «Υπήρχαν παιδιά που δούλευαν καθημερινά. Τους δόθηκε η ευκαιρία, έπαιξαν και είναι πολύ σημαντικό για τους Έλληνες παίκτες και τους μικρούς που είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται. Γίνεται μια τέτοια προσπάθεια στον Άρη. Ο Όμηρος ήταν πολύ καλός στο τελευταίο παιχνίδι, το αξίζει».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Έχω αρκετούς στόχους στο μυαλό μου. Καλύτερα όμως να το δείχνεις με πράξεις παρά να το λες. Υγεία να έχουμε, πολλή δουλειά και συνεχίζουμε…».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button