Ποδόσφαιρο

Κουέστα στο yellowradio.gr: “Αποκτήσαμε πάλι τη νοοτροπία του νικητή, θα επιστρέψουμε καλύτεροι”

Ο αρχηγός του Άρη, Χουλιάν Κουέστα, που διανύει τον πέμπτο χρόνο του στα κιτρινόμαυρα, μίλησε για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη δική του απόδοση τη φετινή σεζόν, τη βελτίωση της άμυνας, αλλά και για τη δουλειά που πρέπει να γίνει στη διακοπή.

Αρχικά ένα σχόλιο για τη νίκη επί του ΠΑΣ και μάλιστα με 0-4…
«Ήταν δύσκολα, γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλοί στην άμυνα. Στο δεύτερο βρήκαμε τη λύση, αλλάξαμε το σύστημα και ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Σίγουρα είχε και ο αντίπαλος κάποιες ευκαιρίες, αλλά η ομάδα μου ήταν καλύτερη. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δυο τελευταία ματς (σ.σ. 5-0 με Λαμία). Ο Άρης απέκτησε και πάλι τη νοοτροπία του νικητή. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και καλύτερα. Να πάρουμε νίκες και να ανέβουμε στη βαθμολογία».

Φέτος από την αρχή της σεζόν κάνεις καλές εμφανίσεις. Θεωρείς ότι είναι η καλύτερη χρονιά σου με τη φανέλα του Άρη;
«Είμαι ικανοποιημένος, δουλεύω πολύ καλά. Μέρα με την ημέρα αισθάνομαι καλύτερα. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορώ και πρέπει να βελτιώσω. Γι’ αυτά δουλεύω στις προπονήσεις. Είμαι χαρούμενος όμως γιατί βοηθάω την ομάδα μου. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για το εαυτό μου. Ιδιαίτερα όταν ο Άρης κερδίζει, δεν θέλω να στέκεται ο κόσμος σε μένα. Γιατί κερδίζουμε όλοι μαζί. Κόντρα στα Γιάννινα πετύχαμε μια καλή νίκη με μεγάλο σκορ κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας».

Η ομάδα έχει τρία σερί παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ. Προφανώς αυτό δείχνει πως και αμυντικά ο Άρης λειτουργεί καλύτερα…
«Φυσικά, τα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα. Κάθε μέρα προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σε προηγούμενα ματς. Έχουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, που δεν σκοράρει ο αντίπαλός μας κι αυτό είναι σημαντικό».

Πόσο θα επηρεάσει η διακοπή;
«Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο διάστημα για να δουλέψουμε και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε καλύτεροι».

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button