Ποδόσφαιρο

Κουέστα στην Ισπανία: “Μεγάλη ομάδα ο Άρης, θέλω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα”

Σε Ισπανικά μέσα μίλησε ο Χουλιάν Κουέστα για την κατάσταση των κιτρινόμαυρων.

Αρχικά ανέφερε:

Είναι μία αίτηση που πρέπει να κάνουμε κάθε φορά που βγαίνουμε σπίτι. Και πρέπει να λέμε τον λόγο για τον οποίον αποχωρούμε.

Αν πας στο σούπερ μάρκετ πατάς “1”, αν πας στην δουλειά πατάς “2” και αυτό ισχύει για όλα. Μπορείς να προπονηθείς εκτός σπιτιού αν είσαι επαγγελματίας αθλητής.

Ενώ συνέχισε:

“Είμαστε σε καραντίνα όπως η Ισπανία, αλλά έχουμε χρόνο καθώς ξεκινήσαμε με 300 να έχουν προσβληθεί. Δέκα μέρες μετά έχουμε 900 με περίπου 30 θανάτους. Aν δεν ανέβει πολύ θα μπορούμε να προπονηθούμε σύντομα. Ελπίζω ότι θα τελειώσει νωρίς όλο αυτό και θα συνεχίσει το πρωτάθλημα, με κόσμο ή χωρίς.

Για το ότι οι παίκτες δεν μπορούν να αποχωρήσουν:

Είναι κατανοητό. Είναι μία απόφαση που πήραν οι ομάδες γιατί δεν θα μπορείς να επιστρέψεις αν φύγεις. Νιώθω μόνο άσχημα για αυτούς που είναι μόνοι τους και δεν μπορούν να πάνε στην οικογένεια τους.

Για τον Άρη και την Ελλάδα:

Είμαι δεύτερο χρόνο στον Άρη. Είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία και πάθος που σε “αγκαλιάζει”. Είναι μια χώρα παρόμοια με την Ισπανία, ενώ όλοι μιλάνε Αγγλικά και αυτό ανοίγει πολλές πόρτες.

Για το πως διατηρείται σε φόρμα:

Έχω ένα πλάνο προπόνησης στο σπίτι είτε εκτός σπιτιού. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα συνεχίσει αν δεν χειροτερέψει η κατάσταση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button