Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Κουέστα: “Ο Άρης είναι η οικογένειά μου”

Ο Χουλιάν Κουέστα ετοιμάζεται για τη συμμετοχή υπ’ αριθμόν 200 με τη φανέλα του Άρη και μίλησε για ένα κατόρθωμα το οποίο δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί, όταν προ εξαετίας ήρθε στη Θεσσαλονίκη έχοντας κατά νου την επανεκκίνηση της καριέρας του.

Η ιστορία έγραψε εξάλλου, θα συνεχίσει να γράφει και μάλιστα με την ευχή του Νίκου Χρηστίδη ο οποίος όταν του έδωσε την τιμητική πλακέτα – και αφού του ψιθύρισε κάτι στο αυτί – ευχήθηκε από τα βάθη της καρδιάς του να τον ξεπεράσει και σε συμμετοχές.

Έχοντας πατήσει στις 199 συμμετοχές, ο Χουλιάν Κουέστα ετοιμάζεται για τη 200η και λογικά αυτή απέχει… μια βδομάδα δρόμο έως τον εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα. Ήδη είναι στην κορυφή της λίστας των ξένων παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές.

«Απίστευτο, ε;», αναρωτήθηκε στο ξεκίνημα της συζήτησής μαζί του. «Καταρχάς είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ κοντά σε ανθρώπους με σπουδαία πορεία στον σύλλογο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Νιώθω όμως ένας από αυτούς, γιατί ο Άρης είναι η οικογένειά μου. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο το συναίσθημα να νιώθεις την ομάδα σαν στο σπίτι σου, την οικογένειά σου. Προφανώς αυξάνονται οι ευθύνες αλλά το συναίσθημα είναι πραγματικά ξεχωριστό», είπε δίχως να είχε αποχωριστεί το χαμόγελο.

«Απίστευτο…», μονολόγησε ξανά γιατί και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε στο σημείο να γίνει ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία των ξένων παικτών. «Όταν έφθασα στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ήταν αδύνατο να υποθέσω ότι θα φτάναμε εδώ. Ακόμη μία συμμετοχή και φτάσαμε τις διακόσιες. Ο Άρης είναι η οικογένειά μου κι ελπίζω ότι θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο», είπε.

Μόνο που η ερώτηση ήταν αναπόφευκτη. «Time has come;», του είπαμε. «Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά νιώθω τη βελτίωση που έχουμε ως ομάδα, περισσότερο όμως αυτή που μπορούμε να αποκτήσουμε προϊόντος του χρόνου γιατί γίνεται καλή δουλειά. Η ομάδα έχει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ. Πραγματικά θέλω να κατακτήσουμε έναν τίτλο και το λέω γνωρίζοντας τον υψηλό βαθμό δυσκολίας. Όπως θέλουμε να είμαστε μέσα στην τετράδα που αποτελεί τον πρώτο στόχο», είπε.

Και με εντονότερο… ισπανικό στοιχείο στην ομάδα. «Κι αυτό δεν το περίμενα. Στα αποδυτήρια είμαστε 12-15 παίκτες οι οποίοι μιλούν την ίδια γλώσσα και νομίζω ότι αυτό έχει βοηθήσει σε πολλούς τομείς. Από την ανάπτυξη σχέσεων και τη δημιουργία καλού κλίματος έως τη σωστή επικοινωνία η οποία είναι απαραίτητη σε μια ομάδα», κατέληξε.

Πηγη: gazzetta.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button