Ποδόσφαιρο

Κουέστα και Άρης για μια εξαετία μαζί!

Μετά τη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ και την προφορική συμφωνία, Άρης και Χουλιάν Κουέστα βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων για συνεργασία διάρκειας δύο ετών.

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωσης της ανατροπής στην υπόθεση του Χουλιάν Κουέστα ο οποίος ενώ ήταν μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με το ΑΠΟΕΛ, τελικώς θα παραμείνει στον Άρη με νέο διετές συμβόλαιο.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο της υπόθεσης του Ισπανού τερματοφύλακα και παρότι ο τελευταίος είχε βρεθεί στην Κύπρο και μάλιστα είχε ξεναγηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΠΟΕΛ, όταν ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του αποδείχθηκε ότι είχε το… πάνω χερι.

Ο 30χρονος γκολκίπερ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη σήμερα Πέμπτη και είχε την τελική συζήτηση με τους «κιτρινόμαυρυς». Η προφορική συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και πλέον οι δύο πλευρές διευθετούν το διαδικαστικό κομμάτι καθώς ανταλλάσσουν συμβόλαια με σκοπό την επικύρωση της συμφωνίας.

Ουσιαστικά γίνεται αυτό που είχε ζητήσει ο Χερμάν Μπούργος καθώς ο Αργεντίνος τεχνικός ζήτησε την παραμονή του Κουέστα στην ομάδα.

Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο ο Κουέστα με την ολοκλήρωση του νέου του συμβολαίου θα κλείσει στον Άρη έξι αγωνιστικές περιόδους!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button