Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Κουάισον: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βρίσκομαι στον Άρη» (video)

Ο Ρόμπιν Κουάισον, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA για τη σημερινή (20/10) εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη με την Athens Kallithea μίλησε για αρκετά θέματα.

Αρχικά σχολίασε την αγωνιστική του συνύπαρξη με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, την πρώτη… εικόνα του από την ομάδα, αλλά και το ενδεχόμενο να αποτελέσει επιθετικό δίδυμο στους κιτρινόμαυρους με τον Λορέν Μορόν.

Κατ’ αρχάς, ο Ρόμπιν Κουάισον εξέφρασε την ευαρέσκειά του που βρίσκεται στον Άρη: “Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βρίσκομαι στον Άρη! Νιώθω πολύ ωραία στην ομάδα, αυτόν τον μήνα που ανήκω σε αυτήν”.

Ερωτώμενος πώς κρίνει αγωνιστικά την ομάδα, ζώντας την εδώ και ένα μήνα σχεδόν από μέσα, απάντησε: “Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να πετύχουμε κάτι καλό αυτή τη σεζόν. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως το κάνουμε τώρα”.

Και συμπλήρωσε: “Ο Άρης είναι μια ομάδα υψηλής ποιότητας, σε κάθε θέση στο ρόστερ! Στους προηγούμενους αγώνες πήραμε νίκες και βαθμούς και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε”.

Η δουλειά του Κουάισον στο γήπεδο είναι να κυνηγάει το γκολ. Στην ερώτηση αν είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη σε αυτόν τον τομέα, απάντησε: “Ψυχολογικά πάντα είμαι έτοιμος να το κάνω! Σωματικά, χρειάζομαι χρόνο ακόμη. Δουλεύω, όμως, κάθε μέρα για να βελτιώνομαι, το προπονητικό επιτελείο με βοηθάει πολύ σε αυτό, ώστε να είμαι έτοιμος το δυνατόν γρηγορότερα, για να δώσω όσο πιο πολλά μπορώ στην ομάδα”.

Η συζήτηση πήγε στο γεγονός ότι στον Άρη βρήκε τον Λορέν Μορόν, που ήταν ο πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και την τρέχουσα σεζόν βρίσκεται ξανά στην πρώτη θέση των σκόρερς μέχρι τώρα. Επ’ αυτού σχολίασε: “Είναι εκπληκτικό να παίζεις με έναν παίκτη που σκοράρει τόσο πολύ! Ευελπιστώ να παίξουμε μαζί! Το θέλω πολύ αυτό. Όσο αυτός σκοράρει, εγώ παίρνω το χρόνο μου για να ετοιμαστώ καλύτερα και κάποια στιγμή να παίξουμε μαζί στην ομάδα”.

Όσο για το αν μέσα από τις προπονήσεις στον Άρη διαπίστωσε ότι ταιριάζει να παίζει μαζί με τον Μορόν στην ίδια ενδεκάδα κι αν ο τρόπος που ο ίδιος ο Κουάισον αγωνίζεται το δικαιολογεί αυτό, ήταν σαφής: “Πιστεύω πώς ναι! Στην καριέρα μου έχω αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις, οπότε μπορούμε να παίξουμε μαζί στην ίδια ενδεκάδα. Μπορώ να παίξω σε περισσότερες θέσεις από αυτή του σέντερ φορ μόνο. Αυτό, όμως, είναι μια ερώτηση για τον προπονητή”.

Οι συμμετοχές (52/14 γκολ) στην Εθνική Σουηδίας είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην καριέρα του Κουάισον. Ακόμη πιο ξεχωριστές, όμως, ήταν οι φορές που συνυπήρξε σε αυτήν, ακόμη περισσότερο στην ίδια ενδεκάδα, με τον τεράστιο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Ερωτώμενος γι’ αυτή την εμπειρία, απάντησε με σεβασμό στον “Ίμπρα”: “Είναι τιμή για μένα που έπαιξα μαζί του! Είναι ένας από τους καλύτερους στράικερς όλων των εποχών! Και φυσικά ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα από αυτόν. Ήταν απολύτως επαγγελματίας και έξω από το γήπεδο. Και μόνο βλέποντάς τον, τον τρόπο που λειτουργούσε, μάθαινες πολλά. Είναι πρότυπο!”

Κι όσο για το αν αισθάνεται ότι μπορεί να μεταφέρει στον Άρη αυτή την εμπειρία και να την αξιοποιήσει, αποτελώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Μορόν, είπε: “Το ελπίζω! Είναι στόχος μου αυτό, να τα δώσω όλα για την ομάδα και τον κόσμο της”.

Αναφορικά με το βασικό ζητούμενο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στον αγώνα με την Athens Kallithea, μετά από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, με τους “κίτρινους” να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ο Κουάισον επισήμανε: “Το ζητούμενο για εμάς είναι είμαστε σοβαροί σε αυτό το παιχνίδι. Προερχόμαστε από καλό σερί, αλλά πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σε όλα να ζητούμε τη νίκη, για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία”.

Ερωτήθηκε αν με τους συμπαίκτες του συζητούν στα αποδυτήρια το ενδεχόμενο να βρεθεί η ομάδα στην πρώτη θέση. Απάντησε απολύτως ρεαλιστικά και δίχως ίχνος υπέρμετρου ενθουσιασμού: “Δεν είναι κάτι που το συζητάμε. Συζητούμε για το τι πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις ΕΔΩ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button