Γενικά

Κορωνοϊός: Τα 3 νέα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση μετά την εισήγηση των λοιμωξιολόγων

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική κυβέρνηση με τα αυξανόμενα κρούσματα του κορωνοϊού. Οι αριθμοί τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει την ανηφόρα και αυτό που τρομάζει την κυβέρνηση είναι ένα δεύτερο κύμα του ιού να κάνει την εμφάνισή του.

Ήδη την Παρασκευή ξεκίνησαν οι συσκέψεις του κυβερνητικού επιτελείου προκειμένου να παρθούν τυχόν νέα μέτρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο επίκεντρο θα βρεθούν τα πανηγύρια. Οι εικόνες συνωστισμού των τελευταίων ημερών έχουν θορυβήσει τις ελληνικές αρχές που προσπαθούν να βρουν μία λύση.

Φυσικά δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι έλεγχοι στα σύνορα θα γίνουν ακόμη πιο εντατικοί.

Μεγάλο μέρος των κρουσμάτων που ανακοινώνονται είναι άλλωστε τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα και που γίνεται προσπάθεια για ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ακόμη μία σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Ιουλίου. Στην συγκεκριμένη σύσκεψη θα προεδρεύσει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Εκεί θα αποφασιστούν τυχόν νέα μέτρα που θα παρθούν στο πλαίσιο της προστασίας από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας το κυβερνητικό σχέδιο θα βασίζεται σε τρεις πυλώνες.

Ο πρώτος αφορά σε ελέγχους σε όλους όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα από τον Προμαχώνα. Στη συνέχεια θα γίνονται έλεγχοι στους εποχικούς εργαζόμενους στη χώρα μας που προέρχονται κυρίως από Βαλκανικές χώρες. Τέλος, προβλέπεται τεστ σε όλους του ταξιδιώτες σε όλες τις πύλες εισόδου της χώρας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button